Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik, de nem merem neki megmondani. Mit tegyek?
Szia!
Hát tudod nekem is volt olyan hogy egy sráccal jól elvoltunk msn-en, meg élőben is mikor taliztunk, de mindenki más "gépen keresztül".
Szerintem azért nem ér rá mert fél. Fél attól hogy nem lesz olyan jó beszélgetés mint msn-en és hogy mi lesz hogyha beáll az a "kínos csönd".
Én értelek hogy már kezd eleged lenni belőle, mert már kicsit szivatásnak is elmegy hogy mindig azt mondja hogy oké aztán meg mindig közbejön valami.
Szerintem hagyj fel ezekkel a meghívásokkal kis időre aztán egy kis idő után hívd el megint és na akkor is lesz valami kifogás akkor mond el neki hogy ezzel eléggé megbántott téged már sokadjára hogy mindig közbejön neki valami állítólag.
Ha talizni akar akkor majd hiányozni fognak neki a meghívások és ha hívod el fog menni.
Rendes vagy amúgy hogy azt mondtad hogyha nem érzi jól magát akkor hazamegy és kész. :) aranyos tőled
az előző válaszolónak meg csak annyit üzenek (és bocsi a kérdezőtől hogy itt) hogy ez az oldal azért van hogy segítsünk egymáson és tanácsokat adjunk nem azért hogy lehülyézzünk bárkit is...lehet hogy vannak hülye kérdések (de sztem ez nem az!!!) de azok a bizonyos hülye kérdések is fontosak egyeseknek!!! Úgyhogy ha tanácsot nem tudsz adni csak másokat szidni akkor ne is írj mert erre sztem senki nem kíváncsi!!!köszönjük!
Hát szerintem meg lehet msn-en is ismerkedni!Ha magadat adod,és ha sikerül megbeszélni egy találkát!De ha sosem jön össze,akkor hagyd a fenébe,lesz másik!
És amúgy már 3 éve járok a barátommal,akivel msn-en jöttem össze!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!