Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány. Hogyan hódíthatnám meg? 12 éves
Figyelt kérdés
A lány 12 éves és én is az vagyok egy osztályba járunk. Nagyon szép! Nem tudom, hogy kezdjem! Kérlek segítsetek!2012. szept. 4. 15:04
11/22 AzOrdogMagyarhangja válasza:
Elmegy veled fagyizni. :D
12/22 A kérdező kommentje:
De előtte!
2012. szept. 4. 15:29
13/22 AzOrdogMagyarhangja válasza:
Megkérdezed, h tetszel-e neki. :D
14/22 A kérdező kommentje:
Vagy mit szeret egy lány?
Elmondjam neki, hogy miért tetszik?
2012. szept. 4. 15:31
15/22 AzOrdogMagyarhangja válasza:
Nem kell túl spilázni, mond meg neki, h tetszik a mosolya cuki a pokemonos tolltartója tudom is én milye. :) Bókolj.
16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. szept. 4. 15:41
17/22 anonim válasza:
Menj haza legózni, kisfiúfityma.
18/22 A kérdező kommentje:
Ja még annyi: megmondjam, hogy mért tetszik? Mi benne olyan szép meg minden??????
2012. szept. 4. 15:47
19/22 anonim válasza:
Jelöld be faszbúkon és bökdösd meg minden nap!
Ha nem megy akkor ülj vissza az xboxod elé még pár évre!
20/22 anonim válasza:
12 eves koraban minden lany orul annak ,ha tetszik valakinek,ugyhogy tutisikered lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!