Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Semmit sem szabad erőltetni"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Semmit sem szabad erőltetni" érvényes a csajozásra is?

Figyelt kérdés
Nem tudok becsajozni, próbálkozgattam, de nem ment, úgy döntöttem, hogy nem erőltetem.
2009. júl. 28. 12:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen érvényes arra is.
2009. júl. 28. 12:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltesd,de járj nyitott szemmel,ha alkalom adódik vesd be magad :) úgy felesleges pl,hogy kimegyek a strandra,discóba és ha a fene fenét eszik becsajozok.
2009. júl. 28. 12:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem értitek, úgy döntöttem, hogy feladom!
2009. júl. 28. 12:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Igaz az elso 2.

Ne eroltetsd,de ha alkalmad esik ra csapj le :D

2009. júl. 28. 12:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Amikor egyáltalán nem várod majd akkor sikerül!

A férjemmel úgy ismerkedtem meg, hogy egy barátnőm megkért kísérjem el valahová, mert egy csomagot várt vagy valami üzenetet (erre már nem emlékszem) és egy ismerőse hozta el neki egy megbeszélt helyre. Nem volt kedvem egyáltalán menni vele, végül elkísértem, mert annyira nem szeretett volna egyedül menni. És képzeld, az ismerősének is ott volt egy barátja. Most ő a férjem!

2009. júl. 28. 13:04
 6/11 A kérdező kommentje:

ÉN NEM AKAROK SOHA MEGNŐSÜLNI!!!!!!!!!!!!

A házasság szerintem börtön, én nem hiszek a fene nagy szerelemben, talán, azért, mert csak reménytelenül voltam az és állítom, h soha egy lány se volt belém szerelmes ez biztos.

Engem jobban érdekelnek az egy éjszakás kalandok, igaz még szűz vagyok, ráadásul egy olyan korban vagyok már, amikor tényleg ciki.

Szóval csak dugni akarok és kész szerintem ez lenne a legjobb nekem.

2009. júl. 28. 13:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez még megváltozhat idővel.

Jó esetben magától, de segíthetsz is neki.

Rajtad múlik.

Ha most ezt gondolod, azzal sincs semmi baj. Jogod van ezt gondolni. Nekem meg jogom van mást. ;)

2009. júl. 28. 13:16
 8/11 A kérdező kommentje:
Ebben az országban csak a bűnözőknek vannak jogaik, Neked és Nekem, meg a többi "átlag embernek" nincs.
2009. júl. 28. 13:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Elég érdekesen látod a világot, most mi a francnak keverted ide a bűnözőket? el ne kezdd edézni a btk-t.

Senki nem mondta, hogy házasodj.

Gondolod, ha a becsajozás nem megy, olyan sok egyéjszakásban lesz részed? a szisztéma ott is ugyanaz...

Egyébként meg hogy érdekelhet inkább az, ha sem párkapcsolatod, sem szexuális tapasztalatod nincs? (ugy értem, honnan tudod?)

Ja, lehetsz vagy 17, tényleg gáz, h szűz vagy...tudod, ilyen megnyilvánulásokkal az életben nem lesz sem kapcsolatod, sem szexed.

2009. júl. 28. 14:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha tudni akarod 21 vagyok. Igen ennyi idősen ilyen f*sza gondolkodásom van. Mellesleg van egy kicsi párkapcsolati tapasztalom és igenis ennyi idősen tényleg ciki szűznek lenni!!!!!
2009. júl. 28. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!