Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Úgyérzem hogy az a férfi aki már egy jó ideje udvarol nekem elvesztette az érdeklődését velem kapcsolatban.Azis hozzátartozik az igazsághoz hogy eléggé nehezen nyílok még és valóban sokat tepert utánam az utóbbi hónapokban... De most hogy már engem is elkezdett érdekelni már alább hagyott az érdeklődése,nem keres annyit,pontosabban fogalmazva leszar.. Mit tehetnék a kapcsolatunk továbbfejlődése érdekében a,nélkül hogy megaláznám magam?
2012. szept. 3. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem inkább döntsd el, hogy Neked tényleg ez a férfi kell, vagy a nőiességedet birizgálja, hogy már nem úgy fut utánad, mint az elején...
2012. szept. 3. 17:37
 2/8 anonim válasza:
85%
Szerintem írjál rá, vagy beszélgess vele. Ez nem megalázó szerintem, ha egy kicsit beszélgettek, legyél vele kedves, aranyos, ebből látni fogja, hogy van esélye és remélhetőleg továbbra is teperni fog érted, de ha legközelebb közeledik feléd, ne utasítsd el!
2012. szept. 3. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%-os válaszíró?? ilyet se láttam még..
2012. szept. 3. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Első vagyok:

Köszi! :D:D :)

Amúgy igen. Nem megalázó egyáltalán, ha keresed a társaságát. Ha úgy érzed, hogy most meg tudsz neki nyílni és újra akarod Őt, akkor mindenképpen vedd fel vele a kapcsolatot.

De ezért írtam, hogy döntsd el magadban először, hogy valóban erre a férfire van e szükséged. Nem lenne szép "játszani" vele, ha előtte tényleg akart Téged! ;)

2012. szept. 3. 17:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,jöhetnek még. Igen biztos hogy az is benne van a dologban hogy most nem érdeklem és ezért jobban érdekel,de az is biztos h mikor érdekeltem akkor is azt akartam h ebből több legyen a jövőben.

Szerintetek létezik h már tényleg nem érdeklem?Vagy ezek szerint nem is érdekeltem?:(

2012. szept. 3. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Első vagyok megint

Könnyen lehet, hogy beleunt a várakozásba, hogy nem tudta ledönteni a falaidat..

Azzal nem veszítesz semmit, ha felkeresed újra..

Akár őszintén meg is mondhatod neki, hogy nem tudtál megnyílni eddig stb., de mostmár készen állsz rá..

Persze előtte jó, ha picit tájékozódsz, hogy van e barátnője, vagy épp kialakulóban valakije.

Mert úgy már picit kínosabb, ha igen, közben meg bevallasz mindent :D

2012. szept. 3. 18:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,felfogom venni vele a kapcsolatot,csak még győzködöm magam picit:)
2012. szept. 3. 18:25
 8/8 Gergo_30F ***** válasza:

"Szerintetek létezik h már tényleg nem érdeklem?"

persze, meg is értem. hónapok alatt nem jutottál dűlőre, csodálod, ha ebből arra következtet, hogy nem is érdekelt téged eléggé? a lehetőség adott volt, ha írsz is neki, simán gondolhat arra, amit más is említett már: csak az udvarlás hiányzik neked, nem ő.

mindezek mellett szerintem akkor járnál a legjobban, ha tisztáznád vele. nem lesz "megalázóbb" felkeresned, mint neki hónapokig kajtatni utánad hiába.

...az már most tanulság lehet, hogy a kapcsolatért kockáztatni, nyitni, tenni kell.

2012. szept. 3. 18:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!