Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart egy kapcsolatban az a ''rész'' ameddig a pasi fizet mindent? Pl italt, mozijegyet. Stb mert már kezdem magam tehernek érezni. L/18
Szerintem ez változó, én sok fajta párt ismerek. Leírok 3at csak a tanulság kedvéért.
1. Ahol mindent a pasi fizet. Rengeteg ruhát vesz a lánynak, nyaralni viszi, sokszor mennek étterembe. Jó a srác el van eresztve rendesen, de a lány sem szegény. Viszont a srác ragaszkodik hozzá hogy mindent ő álljon. A lány úgy szokta meghálálni, hogy ünnepekkor (szülinap, karácsony, évforduló) valami nagyon drágát vesz a fiúnak pl aranyékszer, vagy a kocsijába vesz egy hifit. Stb.
2. Van egy pár, ahol meg van egyezve hogy mindenki magának fizet mindent. Mindig megosztják a költségeket már az elejétől fogva. Vagy úgy csinálják hogy elmennek moziba a srác fizet, legközelebb meg a csaj. Szerintem ez egy jó megoldás.
3. És egyben a legdurvább. Ismerek egy párt ahol a fiú rosszabb anyagi helyzetben van mint a lány és sokszor a lány fizet a fiú helyett. Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, én a pasi helyében elsüllyednék, hogy a barátnőm "tart" engem. Ez a megosztás nekem egyáltalán nem szimpatikus. Nekem is volt egy ilyen fiú. Nem jártam vele csak ismerkedtünk és elvárta h pl ha beülünk a mekibe én fizessek, mert hogy neki nincs pénze én meg jól állok. Hamar repült a srác...
Ez már az elején kiderül, hogy hogyan fogjátok fel ezt a fizetős részt. Később ez már nem szokott változni.
Én a kapcsolat elején nem viszem olyan helyre, ahol nagyon költeni kéne. Ha mégis úgy alakul, meghívom. Inkább séta vagy hasonlók. Később megosztozunk a költségeken, például elmegyünk moziba (60 km-re van 3d-s), én állom a benzint, ő megveszi a jegyeket. Szerintem ez a legjobb megoldás, mert senkinek se sérül az önérzete, senki nem érzi magát kitartottnak.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!