Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig tart egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezvan:D kérdése:

Meddig tart egy kapcsolatban az a ''rész'' ameddig a pasi fizet mindent? Pl italt, mozijegyet. Stb mert már kezdem magam tehernek érezni. L/18

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 02:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Meddig tart.Kb 30 szeretkezésig,ha jól csinálod 50-100.
2012. szept. 3. 02:49
 12/24 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
Látod, és milyen hamar megbékéltél magaddal. :D Nincs ebben semmi rossz, ne érezd koloncnak magad, ha nem szeretne, 1 forintot nem költene rád. :)
2012. szept. 3. 02:57
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
Oromet akar szerezni neked. Ez baj? Gondolom nem hasznalod ki a helyzetet. En is egyet ertek, hagyd meg neki ezt.
2012. szept. 3. 04:50
 14/24 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok nem egészen jó anyagi helyzettel... Ezt ő is tudja. Úgyhogy ha olyan van akkor mindenki a saját részét fizeti de nem nagyon szoktunk fizetős programokat csinálni.
2012. szept. 3. 04:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jól esne azért ha nem hagynád ez sokáig... meg főleg a pénztárcámnak :D de hát te ismered. Ha van pénze, és ez boldoggá teszi, akkor ne zavarjon.
2012. szept. 3. 05:05
 16/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ez változó, én sok fajta párt ismerek. Leírok 3at csak a tanulság kedvéért.

1. Ahol mindent a pasi fizet. Rengeteg ruhát vesz a lánynak, nyaralni viszi, sokszor mennek étterembe. Jó a srác el van eresztve rendesen, de a lány sem szegény. Viszont a srác ragaszkodik hozzá hogy mindent ő álljon. A lány úgy szokta meghálálni, hogy ünnepekkor (szülinap, karácsony, évforduló) valami nagyon drágát vesz a fiúnak pl aranyékszer, vagy a kocsijába vesz egy hifit. Stb.

2. Van egy pár, ahol meg van egyezve hogy mindenki magának fizet mindent. Mindig megosztják a költségeket már az elejétől fogva. Vagy úgy csinálják hogy elmennek moziba a srác fizet, legközelebb meg a csaj. Szerintem ez egy jó megoldás.

3. És egyben a legdurvább. Ismerek egy párt ahol a fiú rosszabb anyagi helyzetben van mint a lány és sokszor a lány fizet a fiú helyett. Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, én a pasi helyében elsüllyednék, hogy a barátnőm "tart" engem. Ez a megosztás nekem egyáltalán nem szimpatikus. Nekem is volt egy ilyen fiú. Nem jártam vele csak ismerkedtünk és elvárta h pl ha beülünk a mekibe én fizessek, mert hogy neki nincs pénze én meg jól állok. Hamar repült a srác...

2012. szept. 3. 07:52
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez már az elején kiderül, hogy hogyan fogjátok fel ezt a fizetős részt. Később ez már nem szokott változni.

Én a kapcsolat elején nem viszem olyan helyre, ahol nagyon költeni kéne. Ha mégis úgy alakul, meghívom. Inkább séta vagy hasonlók. Később megosztozunk a költségeken, például elmegyünk moziba (60 km-re van 3d-s), én állom a benzint, ő megveszi a jegyeket. Szerintem ez a legjobb megoldás, mert senkinek se sérül az önérzete, senki nem érzi magát kitartottnak.

28F

2012. szept. 3. 09:26
 18/24 anonim ***** válasza:
76%
Nincs szabály. Ajánld fel, hogy kifizetsz dolgokat, ha tiltakozik, akkor meg hagyjad, ő ajánlotta fel, nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. Ha szeretné fizetni, akkor ne foszd meg a "férfiasságától". Neki meg lehet ez fontos, nem kell kardoskodni. Akkor lennél teher, ha elvárnád, hogy fizessen.
2012. szept. 3. 09:48
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen "résznek" nem is kellene léteznie. Két embernek a legelejétől kezdve meg kéne ezt beszélnie. Ha már a legelején határozottan megmondtad volna, hogy köszi, hogy elhoztál ide, de a kávémat én fizetem, akkor jobb lett volna. Én baromira utálom, ha egy pasi az én fogyasztásomat akarja kifizetni. Persze, nyilván kedves gesztus, olykor el is fogadom, mert láthatóan ez teszi boldoggá, de az már nem kedves, amikor kalimpálva tiltakozik, hogy esetleg a sajátomat kifizessem, vagy ne adj' isten, meghívjam egy pohár kólára. Mert én vagyok a lány. Egy lóf.szt. Ez nem indok. Jóanyáim nem azért emancipálódtak, hogy engem meg ki kelljen tartani. Én ezért baromira be tudok rágni, és rövid távon dobom az illetőt. Sajnálom. És én ezzel a pasikat nem a férfiasságukban sértem meg, vagy nem ismerem őket el férfinak. Egyszerűen csak szokják már meg, hogy egyenlő fél vagyok. Lehet lepontozni 3-2-1 MOST.
2012. szept. 3. 11:47
 20/24 anonim ***** válasza:
35%
Egy pénzéhes k*rva vagy. Valld be. Ha nem az lennél, nem hagynád hogy ő fizessen. Normális esetben felesben megy a dolgok fizetése. Ugyanis egy igazi nő nem hagyja hogy pénzzel levegyék a lábukról. Csak a k*rvák.
2012. szept. 3. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!