Melyik ez a rész? (két pasi meg egy kicsi?
Figyelt kérdés
egy részt láttam belőle.
mikor ülnek az asztalnál és a kisgyereknek magyaráznak vmit.. megkédezik tőle h milye van a fiúknak mai a lényoknak nincs?
erre a gyerek: szakála..
mélyebben??
szakálla(és elmondja mély hangon):D:D
egyszer mutatta valaki ezt a részt és azóta is keresem h melyik ez:D
köszi a segítségeget:)
2011. szept. 28. 20:13
1/3 anonim válasza:
Fúú, így hírtelen nem tudom melyik rész, de mindegyik részben ilyen poénok vannak, és imádnivalóak! Főleg Ellen:)
Érdemes lenne belőle több részt megnézned, garantáltan tetszeni fog. Esténként fél 8 után van a viasat3-on, de neten az onlinesorozatok.hu oldalon fent van az összes évad össszes része, le sem kell tölteni, ott megnézheted a filmet :)
2/3 A kérdező kommentje:
néha néha elkapok egy-egy részt azt nézni szoktam. de ha télleg ilyen jó lehet elkezdem előlről. köszi szépen:)
2011. szept. 30. 17:21
3/3 anonim válasza:
szeritem itt még Jake nagyon fiatal így az első pár évadban lehet:) de mindenképp kezdd el nézni, nagyon jó sorozat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!