Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha már huszonévesek lennétek és még most sem lett volna egy lány sem, akinek kellettetek volna? Hogy lehet így élni, boldogtalanul, úgy, hogy senki sem hiányol, senki sem szeret?
Figyelt kérdés
Én vagyok az élő példa rá, hogy mennyire számít a külső, aki csúnya és nem nagy darab testre az örök magányra van ítélve. A lányoknak a külső a legfontosabb.2012. szept. 2. 14:45
11/16 anonim válasza:
"A lányoknak a külső a legfontosabb."
Először is ne általánosíts.
Másodszor pedig változtass a hozzáállásodon. Ahogyan előttem is írták, ha valami nem tetszik magadon, akkor változtass. A sport nem kerül pénzbe, pl. a futás vagy otthon a felülések.
Ha te nem szereted saját magad, akkor hogy várod el, hogy más is szeressen?
Rajtad áll a dolog, és hidd el, a kisugárzás sokkal fontosabb, mint a külső önmagában véve.
12/16 anonim válasza:
Én is huszonéves vagyok, és helyes vagyok, viszonylag normális arc, dagadt sem vagyok, túlzottan tahó sem, túlzottan műveletlen sem, viselkedni is képes vagyok mégsem volt soha barátnőm. Úgyhogy ne búsulj annyira, nem csak a ronda emberek maradhatnak egyedül. Illetve egy nem kimondottan szép embereknek is lehet barátnője.
13/16 anonim válasza:
Ja,ha otthon sportolsz az ingyen van,tudsz izmosodni.Vagy vegyél súlyokat,olcsóbb mint a kondi és bármikor csinálhatod.Az a gáz,hogy bármit írunk neked,Te azt leszarod,mindenre van valami szar érved.Én is szoktam csalódottságomban a nőkröl kiírni kérdéseket,nem az a baj,hanem hogy Te szándékosan csak magadat sajnáltatod,ugyanazzal a szar dumával,és nem hagyod hogy rajtad segítsenek.
14/16 anonim válasza:
Utolsóét aláírom, sőt, még súly se feltétlen kell, saját testsúllyal is edzhetsz, csak egy húzódzkodó rudat kell venned. Keress egy edzéstervet, amihez tudod tartani magad, és építsd be az életedbe, hogy rendszeresen mozogsz. Nem csak jobban fogsz kinézni, de sokkal energikusabbnak, férfiasabbnak is fogod érezni magad, főleg, amikor észreveszed, hogy mindenből egyre több megy, és egyre erősebb vagy.
15/16 anonim válasza:
Nekem itthon súlyaim vannak,de valóban az a legjobb ha a saját súlyoddal edzel.Legjobb,ha feltudod húzni magad,de a legkézenfekvőbb a fekvőtámasz,azt bárhol bármikor lehet csinálni :D Nem tudjuk,hogy mennyire izmosodsz,de elöbb egy srác kiírta egy kérdést,hogy nehezen izmosodik,gondolom megint Te voltál...Ha ez tényleg így van,akkor tényleg csak szerekkel tudsz nőni.
16/16 anonim válasza:
Nincs olyan egészséges ember, aki csak szerekkel tud nőni. Csak van akinek nagyon sokat kell enni, 4-5000 kalóriát akár. Ennyit nehéz lenyomni, főleg ha alapból keveset eszel, és szoktatni kell hozzá a gyomrot, de ha ennyit eszik, a legvékonyabb ektomorf is tud nőni (edzés mellett persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!