Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol lehetne végre rendes, szeretnivaló, komoly kapcsolatra való lányokkal megismerkedni? Fiúk, hol találtatok rendes lányt?
Hogy őszinte legyek..fogalmam sincs!
Én lány vagyok, de kérdezhetném ugyanezt. Hol van az a pasi akivel lehetne kapcsolatot kezdeni, és kölcsönösen vonzódunk egymáshoz? Már jó ideje "keresem" de semmi...
Szóval, nem hinném, hogy van erre bevált recept, hogy ; tedd ezt és ezt, menj el ide vagy oda, és ott lesz Ő ezt garantáljuk.
NIncs lehetőségem csak neten kezdeményezni, de olyan ritka, ha rendes lányt találok és nem foglalt. Amikor még tudtam élőben is ismerkedni, akkor sem volt jobb a helyzet minden lány foglalt volt vagy elutasító, ő nem ismerkedik idegenekkel. Akkor még is hol ismerkedjen a fiú manapság?
Sajnos csak a net maradt, de általában a rendesebb lányok tváol élnek tőlem, kezdem azt érezni nem véletlen ez sem. Mintha a környékemen csak romlott lányok lennének.
komoly kapcsolatot keresek, akit szerethetek és viszont szeret, de nem sok eredménnyel:(
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!