Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak fiatal, komolyan gondolkodó, mégis jó értelemben hülye csajok?
Figyelt kérdés
Ha ilyennek tartod magad, és szeretnél megismerkedni egy hasonló sráccal, írj pár sort magadról (életkort is légyszi). 22/f2012. szept. 1. 21:35
11/17 anonim válasza:
Vannak. Én például annak tartom magam, de persze mindig a helyzet hozza, hogyan viselkedem és miket mondok.:) Nekem csak az a célom hogy egy olyan barátom legyen, akivel egy hullámhosszon vagyok. Remélem te is találsz ilyet, bár én nem itt keresném. és a korom, ha már így kéred:) 18l
12/17 anonim válasza:
Akicsit ducibb csajok ilyenek!
13/17 anonim válasza:
Nem. Akiknek szép derekuk van. Tudjátok az a nőies, ami kihalt mára :(
14/17 anonim válasza:
Én nap mint nap belebotlok ilyenekbe, mondjuk ehhez hozzátartozik h oda szoktam menni hülyeségekkel az utcán a csajokhoz aztán van amelyik vevő rá, akk könnyen összebarátkozunk :) Nem barátnőt keresek csak szeretek így hülyéskedni csajokkal :D
15/17 A kérdező kommentje:
És milyen hülyeségekkel mész oda? Érdekelne :D
2012. szept. 1. 22:49
16/17 anonim válasza:
Hát azokat inkább itt nem írnám le, nehogy rám ismerjenek :S de néha kicsit tartok tőle h olyat fogok ki aki mondjuk 1 pofonnal díjazza a poénjaimat :D
17/17 PetFen válasza:
Szerintem én is hasonló kategóriába tartozom bele, komolyan ,éretten gondolkodom ,néha viszont kicsit bolond vagyok ,ezt nem csak én gondolom így ,hanem családom barátnőim,ismerőseim is ezen a véleményen vannak...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!