Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiú létemre miért alakulhatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú létemre miért alakulhatott ki ekkora szerethiányom és hogyan tudnám elmulasztani?

Figyelt kérdés
MIndig arra vágyom, hogy egy lányt megölelhessek és puszilgassak, de ha megsimogathatnám is jól esne. GYakran álmodok lányokkal szerelemről, szeretetről, szexről, de semmi sem jött még össze, sosem volt barátnőm. Rossz egyedül lehet, hogy kínomban fizetni fogok már egy számomra vonzó lánynak csak, hogy megérinthessem, akármilyen szánalmasan is hangzik.

2012. szept. 1. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
ha minden nap felteszed itt ezt a kérdést, azzal nem segítesz magadon haver.
2012. szept. 1. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Húú ember... kb. velem is ez a helyzet, nálam nem nézhetsz ki rosszabbul, de változtattam a dolgokon... több önbizalmam lett, mert beláttam, ha nem változom, akkor ebből a sok szeretetből, ami bennem van, nem tudok senkinek sem adni belőle, mert úgy kevés lány fogadott volna el, ezelőtt. :) Így tömören ennyi, változz meg pozitív irányba!
2012. szept. 1. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:

gyereide nagyölelést:D egy ölelésnek mindenki örül:) tényleg!!

és a k*vákat meg felejtsd el szerintem..

2012. szept. 1. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Ölelésnek tényleg mindenki örül:) Hányévesvagy? próbálj meg akkor csajozni.én lány vagyok,kb mindneki aztmondja,hogy fiús belsővel,csajos külsővel,eddig ugyvoltam,hogy nekem nemkell pasi még,de ez az ölelés meg stb nagyon kellene nekemis:((15/L
2012. szept. 1. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!