Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú társaim! Ti is észrevettétek milen alacsony szintre jutottak a mai lányok? Egyáltalán érdemes még ismerkedni van egyáltalán értékes lány ebben az országban, aki még nem foglalt?
Te vagy az élő bizonyíték arra - a kérdésed alapján - hogy bizony a mai férfiak is elég alacsony szintre jutottak.
De azt tanácsolom neked, Te ne ismerkedj. Te úgyis csak alacsony szintre jutott lányok létezéséről hallottál. Azonkívül pedig MINDENKI foglalt. Érdekes, más vajon hogy talált normális lányt magának. Az élet nagy kérdései, nemde?
Ti aztán tudtok általánosítani a női nemre.....NEM MINDENKINEK A KÜLSŐ SZÁMÍT, AZ ANYAGI MEG PLÁNE NEM!!
Egy srác lehet tőlem közmunkás is, ha emberileg olyan a viselkedése, amivel levesz a lábamról.
Azt meg hagy én döntsem már el, hogy ki számomra a jóképű!
ekkora lúzereket...édes istenem..
Mutatok én neked olyat is akinek lába sincs és mégis van párja szóval talán elgondolkodhatnátok azon,hogy mi a baj a BELSŐTÖKKEL!! Nem itt kell folyamatosan siránkozni hanem felemelni a kis seggeteket és kimenni az utcára kezdeményezni.Nyomorultak...
Mért mia az isten baj van a képeddel?? Ragyás vagy?- Menj kozmetikushoz vagy olvass utána házilag mit tehetsz.
Dagadt vagy?- fogyj le
Szarok a ruháid és nincs pénzed újra? - Menj turkálóba nem szégyen,sokszor vannak jó cuccok
Ronda a hajad?-vágasd le
büdös vagy? - fürödj
Olyan nincs hogy ezek után nem találsz magadnak senkit.Szerintem nem a külsőddel van baj hanem az agyaddal!
szóval te teszed fel azt a sok "alacsony vagyok lesz nőm?" kérdést.
szánalmas vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!