Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így mégis hogyan tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így mégis hogyan tudnék korombeli lánnyal összejönni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy van lány, akinek ronda vagyok, de sok lánynak meg helyes, meg rajonganak értem, de ezek sajnos csak ilyen fiatal 13-16 év körüli tini lányok. Én meg már 23 leszek nem soká... de testre meg tényleg olyan vagyok meg arcra is, mint valami középsulis tini fiúcska. NÁlunk amúgy is anyai ágon fiatalabbnak néz ki mindenki, de én még csontozatra meg alkatra is vékony típus vagyok. Az arcszőrzetem sem mindenhol egyformán erős, korszakállban nő meg bajusznál, de arc egy részén meg az áll felett nem igazán nő.

2012. aug. 31. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Má' megin' te?
2012. aug. 31. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Talán a Marson

ez szakállas vicc ugye?

kéne erre az oldalra egy sablon csak egy klikk és mehet is a baromság...

2012. aug. 31. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Az ikrek horoszkópúakra jellemző, h mindig fiatalabbnak néznek ki a koruknál :-)

Amúgy nem nagyon értem a kérdésedet, de a lányok általában az idősebb korosztály felé kacsingatnak, miért ne jöhetnél össze egy 16-18 évessel..?

2012. aug. 31. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
már megint te? Jó lenne ha ez az oldal szűrné a b*zis, fakes , idióta kérdéseket és az olyanokat, aki kirakja h hány éves a végére és még nincs 18!!!!
2012. aug. 31. 21:21
 5/6 TOMAtm ***** válasza:

hormonvizsgálat.

lehet h sokkal alacsonyabb a tesztoszteron értéked mint a normális férfiaknak.ez lehet herebetegségtől kezdve a rákon keresztül akármi,ne kend a horoszkópra egy vérvétel aztán megmondják h kell e hormoninjekció v tablettát szedned mégha egészséges vagy is.ez a nyugati országokban 10 ből 1 fiatalt érint szóval ne légy hülye irány az orvos.

2012. aug. 31. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
keress olyan lányokat, akik idősebbek, és mégis a fiatal srácokra buknak, én rögtön két lányt is ismerek, akik 20-22 évesek és a 17-18 éves 'cukifiúk' jönnek be nekik.
2012. aug. 31. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!