Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-19 ÉV KÖZTI FIÚK, ti mit zerettek egy lányban, külső, belső tulajdonságokban?
ne dohányozzon, semennyit vagy keveset igyon. legyen szép arca,bájos mosolya. legyen vidám,őszinte,kedves.
asszem rábukkantam egy ilyen lányra :D
Napi kérdé kategória.
Külső:ne legyen zsiráf,hosszú-hullámos haj,ne legyen szőrös max ott egy picit,szép arc
Belső:kedves,mosolygós,jó fej,megértő,intelligens(ez ritka).
Nos magadra ismertél legalább? :))
Hát hogy legyen facér és éljen haljon a faszér:)
igaz én 29vagyok
Sztem ez tök szubjektív, szerencsére mindenkinek kis- vagy nagy részben különböző az ízlése, másfajta tulajdonságokat keres és talál a lányokban.
Személy szerint én külsőleg az alacsonyabb lányokat szeretem, szép, kedves arccal, amiben legyen vmi megfogó, különösen fontos a szeme és a szemöldöke, legyen selymes, dús haja, formás popója, nem lógó melle, nem szőrös keze/nyaka/háta, bársonyos tapintású bőre.
Belsőleg mindenképpen legyen őszinte, megbízható, intelligens, nevetős, humoros, szeretetet elfogadó és szeretni tudó. Számomra ezek a legfontosabbak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!