Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16-19 ÉV KÖZTI FIÚK, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-19 ÉV KÖZTI FIÚK, ti mit zerettek egy lányban, külső, belső tulajdonságokban?

Figyelt kérdés

2012. aug. 31. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ne dohányozzon, semennyit vagy keveset igyon. legyen szép arca,bájos mosolya. legyen vidám,őszinte,kedves.

asszem rábukkantam egy ilyen lányra :D

2012. aug. 31. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Napi kérdé kategória.

Külső:ne legyen zsiráf,hosszú-hullámos haj,ne legyen szőrös max ott egy picit,szép arc

Belső:kedves,mosolygós,jó fej,megértő,intelligens(ez ritka).

Nos magadra ismertél legalább? :))

3/7 anonim ***** válasza:
76%

Hát hogy legyen facér és éljen haljon a faszér:)

igaz én 29vagyok

4/7 rémuralom ***** válasza:
49%

A lányt. En bloc.

18/F

2012. aug. 31. 20:23
 5/7 TOMAtm ***** válasza:
hát ezt szerintem nem lehet megválaszolni....irhatunk mindenfélét amit SZERETNÉNK,de ha jön a szerelem akkor a felsorolt tulajdonságokat úgyis figyelmen kívül hagyja mindenki.
2012. aug. 31. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
15%
nagy mell,nagy mell,nagy mell,nagy mell,nagy mell
2012. aug. 31. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Sztem ez tök szubjektív, szerencsére mindenkinek kis- vagy nagy részben különböző az ízlése, másfajta tulajdonságokat keres és talál a lányokban.

Személy szerint én külsőleg az alacsonyabb lányokat szeretem, szép, kedves arccal, amiben legyen vmi megfogó, különösen fontos a szeme és a szemöldöke, legyen selymes, dús haja, formás popója, nem lógó melle, nem szőrös keze/nyaka/háta, bársonyos tapintású bőre.

Belsőleg mindenképpen legyen őszinte, megbízható, intelligens, nevetős, humoros, szeretetet elfogadó és szeretni tudó. Számomra ezek a legfontosabbak:)

2012. aug. 31. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!