Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Miről beszéljek? A többi lent.
Elhívtam facebookon egy lányt hogy találkozzunk el is jött elmentünk egy parkba utána a Duna-partra. Beszélgettünk az iskolakezdésről,filmekről,meg ilyenek. De volt amikor semmi téma nem jutott eszembe és kínos hallgatás volt csak. Ilyenkor mit csináljak ? Nem sokára újra találkozunk nem akarok újra ilyen szituba keveredni. Először voltam randin és ő lenne nekem az első minden értelembe. A végén haza kísértem azt mondta hogy találkozhatunk még ha elhívom és kaptam két puszit az arcomra. Létci csak normális emberek írjanak normális dolgokat.
15/Fiú
Hogyan képzeli el a jövőjét,mi szeretne lenni?
Beszélgethettek az aktuális hírekről ami a ti korosztályotokat érinti.
Azért kapsz hülyeséget is: asztrofizika,időutazás,génmanipuláció stb:)
Valami laza helyre vidd
és kérdezd meg tőle hogy mi van a sulival jussatok el a családig kérdezz felőlük...
Kérdezd meg hogy miről álmodik... majd hogy mit gondol rólad majd te is mesélj magadról
Beszéltünk a családjáról meg az én családomról is és arról is hogy ő minek fog majd tanulni és hogy én minek tanulok.
Laza helyen mit értesz?
hányszor kérdezitek még meg ezt???
vazz nektek semmi érdeklődési körötök,hobbitok nincs amiről tudnátok beszélni vagy rákérdezni,hogy őt érdekli-e???
habár mit is várjon az ember attól,aki facebook-on hív el valakit randizni.
19:51
Még 100x megfogják kérdezni. Van érdeklődési körünk elmondtam neki hogy szeretek úszni ő pedig kézizni. Van hobbink is mindketten szeretünk rajzolni. Másol nem találkozok vele szóval ha facebook-on nem próbálom meg akkor soha nem fogok összefutni vele csak úgy véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!