Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a legfontosabb egy pasiban?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 18:25
11/24 anonim válasza:
azért nézzük mert ti is a külsőt nézitek egy csajban.. ronda pasinak is mindig bombázó kell! Akkor ti valóban nem nézitek mi? ÁÁÁ nem! Ha ti megtehetitek, akkor MI IS!!!!
12/24 anonim válasza:
Utolsó, ez pont h rátok igaz. Egy ronda pasit, ha 23624621-en visszautasítják, már nem fog érdekelni a kinézet. Ronda pasival viszont soha nem jön össze egy ronda csaj sem, inkább egyedül marad.
14/24 anonim válasza:
Láttad volna az eddigi bnőimet, volt köztük olyan csúnya lányban, mint én fiúban. Persze szeretni nem tudtak ők se egy csúnya fiút.
17/24 anonim válasza:
Tessék, itt egy példa arra, amit írtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__33908..
18/24 anonim válasza:
Elsőre egy srácban mindenki a külsőt nézi, hazudik aki nem. De itt a legfontosabb az ápoltság. Ha egy srác magabiztos, és jó a kisugárzása, szinte bárkit meg tud hódítani. Viszont azt ajánlom, hogy legyen saját véleményetek. Ne mindig csak a lányok kívánságát nézzétek, és ne csak az legyen a jó amit a lány akar..Ez elég nyálas, és a lány is megunja egy idő után...
De a lényeg, adjátok mindig önmagatokat!
19/24 anonim válasza:
"Ha egy srác magabiztos, és jó a kisugárzása, szinte bárkit meg tud hódítani."
Annyira naiv vagy, h ezt elhiszed, v csak azért írod, mert jól hangzik?
20/24 anonim válasza:
Szia,én szeretem azt,hogyha egy pasival értelmesen el lehet beszélgetni és ha megkérdezem,hogy mi a kedvenc könyve,nem az a válsz,hogy : "Én,könyvet olvasni?".Emellett díjazom,ha bohókás.Nem szeretem ha valaki márkaember,egomániás,vagy több arckrém van a táskájában mint nekem,de legyen ápolt.És a legfontosabb,tudjon engem elviselni :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!