Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amíg ismerkedős szakaszban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg ismerkedős szakaszban vagyunk valakivel, elfogadható hogy közben mással (is) kavarunk?

Figyelt kérdés
Tehát pl. függetlenek vagyunk mindketten, nem járunk, hanem még csak ismerkedünk, kerülgetjük egymást. Eközben mással is ismerkedünk, mással is kikezdünk, persze ezt nem mondjuk el a másiknak. Ez elfogadható, vagyok elítélendő? Mi a véleményetek erről?
2012. aug. 30. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakivel komolyabb kapcsolatot szeretnél kialakítani, akkor nincs szükség arra, hogy mással is ,,kavargassál,, !

Ha meg igen, akkor nem gondolod az egészet komolyan ...ennyi!

19/L

2012. aug. 30. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van, elsőnek igazat adok.
2012. aug. 30. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Én lánynak és ha az aki udvarol nekem másnak is csapná a szelet,akkor tuti elásná magát előttem.Nem rendeznék jelenetet,mert tudom h nem tartozik nekem beszámolóval,de már nem hinném el hogy komolyan kellek neki.Viszont nekem egyszerre többen is szoktak udvarolni és volt már rá példa h miközbn az egyik udvarolt,a másikkal történt ez az. Szóval ebből kiindulva meg amíg nem vagytok egy pár azt csináltok amit akartok.Nehéz dolog ez.
2012. aug. 30. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van, ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor ne kavarj mással! Persze a lányok olyankor is szoktak.
2012. aug. 30. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha valakivel komolyan szeretnél kapcsolatot, akkor fektess bele inden energiádat, hogy a tiéd lehessen. Tiszteld már meg annyival az embereket, hogy nem "ha nincs ló, jó lesz a szamár is" erkölccsel állsz hozzájuk.

24/n

2012. aug. 30. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Na, akkor én ellentmondok. :)

Szerintem elfogadható. Saját tapasztalatból. 6 éve élek párkapcsolatban és bizony mi az elején nem gondoltuk teljesen komolyan a dolgot egymással, így előfordultak kikacsintgatások. Aztán jött a szerelem és ezeknek vége lett.

2012. aug. 30. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!