Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Esélyem lenne, vagy csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélyem lenne, vagy csak én reménykedek?

Figyelt kérdés
Pár napja rám írt egy srác, hogy nem-e engem látott xy helyen, mondtam, hogy nem, összekever valakivel. Aztán aznap nagyon jól elbeszélgettünk késő estig, meg másnap is, meg tegnap is. Tett egy két célzást, hogy bejövök neki (lehet h csak én értettem célzásnak?!) A gond ott kezdődik, hogy ő mindjárt 20 éves lesz én meg nemsokára 16. Részemről a korkülönbség rendben van, csak vajon ő is így gondolja-e? Esély mennyi van arra, hogy ő hívjon el találkára, vagy kezdeményezzek? Ezen kívül Neki sok lány barátja van, és lehet, hogy rám is így gondol, mondani nem mondta, még.

2012. aug. 30. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Remélem, hogy nem alkoholos filccel írt rád, mert azt nehéz lemosni! Amúgy meg egyszer-kétszer megdug majd, oszt' csá!
2012. aug. 30. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát, sajnos mi sem tudunk többet. Várnod kell, míg ki nem derül, hogy mit akar tőled. Szerintem ha ki van írva a korod, akkor már biztos tudja, és nem zavarja, ha továbbra is ír neked.

A célzásait pedig neked kell eldönteni, hogy most felszedni akar, vagy csak barátkozni.

Miket ír, amiből azt veszed le, hogy bejössz neki?

2012. aug. 30. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Esélyed éppen van, de inkább kezdeményezz.
2012. aug. 30. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
elsővel értek egyet
2012. aug. 30. 10:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát az elején amikor rám írt akkor nem látta a korom, csak miután bejelölt ismerősnek, és akkor meg is lepődött, mert idősebbnek nézek ki mint amennyi vagyok. És amikor megtudta a koromat akkor írt olyat h börtönbe már nem kerül miattam, meg egy pár ehhez hasonló :D
2012. aug. 30. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Arra gondolt,hogy van egy közép keleti ország,ahol 16 év felett,börtön büntetés nélkül lehet halálig párbajozni,amennyiben mindkettő fél regisztrált vérdonor.

Megölni akar,nem járni veled. Én futnék.

2012. aug. 30. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Javítom:Paraguay ban van ez a törvény (16 fölött regisztrált vérdonor mindkét fél,akkor lehet halálig párbajozni.) a Többi stimmel.

True Story

2012. aug. 30. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!