Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Esélytelen, vagy még lehet vmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélytelen, vagy még lehet vmi?

Figyelt kérdés

Eloree is bocsi az ekezetek miatt.

szval az van, h voltunk nyaralni kulfoldon ahol megismertem egy sracot aki a hotel alkalmazottja vt. joba lettunk.aztan mi hazajottunk, de hála a facebooknak tudtuk tartani a kapcsolatot.na es szval a lenyeg, h en jobban szeretem mint egy baratot.igen, beleszerettem

es egy este mondom,á miert ne hisz egyszer elunk, leirtam neki h mit is erzek iranta. olyat valaszt h magam is meglepődtem. szinte.meg se lepodott a valaszai alapjan es irta h van bnoje (ezt tudtam is) es h ez neki nehez (ezt nem ertem mire ertette, ebben is segithetnetek) de o is nagyon szeret ebm mint baratot. fontos tudni h en15 vagyok o 20. Oyan kommenteket nem kernek h nem vesz komolyan, mert komolyan vesz, tudja h koromhoz kepest is eleg erett vagyok. Na es a bnoje nem egy szep lany sot egyenesn ronda, meg egy kozos kepuk sincs es nem is irogatnak egymasnak, neha meg ugy beszel rola mint egy tárgyrol.. lehet.h nem ilsen tipusok h kozos kep meg minden de ez nkm akkor is furcsak. no mindegy, remelem ertheto voltam:) az elírásokert bocsi, telon nehez irni. szval ebbol meg lehet vmi , vagy megprobalak beletorodni a jelenlegi helyzetbe? Ha esetlen nem remenytelen, mit.kellene tennem? Kuldeni neki vmit, v akármi?! barmit megteszek erte. koszi elore is.

2012. aug. 30. 00:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem vesz komolyan.
2012. aug. 30. 00:52
 2/9 anonim ***** válasza:
B*zd meg ez kamu vagy tényleg ennyire elterjedt lett a külföldi f*sz imádat ebben az országban?
2012. aug. 30. 00:52
 3/9 anonim ***** válasza:
"az elírásokert bocsi, telon nehez irni" - Nézd meg, nekem például tökéletesen sikerül. :)
2012. aug. 30. 00:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Utolso: grt neked :) nekem kicsik a billentyuk ezert nehez.
2012. aug. 30. 01:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből nem lesz semmi, hagyd a fenébe. Egyébként én is telóról írok és lám :) nem is olyan nehéz, mint gondolnád.
2012. aug. 30. 01:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Hiába ronda szerinted a csaja, mégis valamiért csak összejött vele... Ráadásul van egy hatalmas előnye veled szemben: ő ott van mellette, te viszont... Jah, am én is telóról vagyok, csak jelzem :)

18/L

2012. aug. 30. 01:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Tobbieknek nem kommentalnam a valaszukat.
2012. aug. 30. 01:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Az ertelmesebnb valaszokert viszont koszi:)) amugy a csaja se mellette van, mas orszagbeli o is:)
2012. aug. 30. 01:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Érett a korodhoz képest? Ha érett lennél nem kritizálnád a másik lányt..
2012. aug. 30. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!