Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Foleg 25 ev feletti pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foleg 25 ev feletti pasik, igaz lehet ez?

Figyelt kérdés

A sztori hosszu, lenyeg az, hogy a kolleganom "elszedte" a pasit aki tetszett, es randiztam egyszer. Azota, ha valamit elerek,( pl lefogytam 10 kgt, meg elmentem nyaralni, meg ilyesmik), mindig elkezd errol a pasirol dicsekedni. Mindig is egy feltekeny tipus volt, es meglehetosen anyagias.

Most amikor arrol beszeltem neki, hogy hany uj emberrel ismerkedtem meg, rogton elkezdte, mintha nem akarna lemaradni, hogy ez a pasi (36 eves, elvalt, 3 gyerekkel, sajat hazzal) el akarja ot vinni nyaralni. De a no allitasa szerint meg nem volt semmi koztuk, nem is randiztak vagy ilyesmi.

Szoval pasik, elvinnetek egy not nyaralni kulfoldre, annelkul, hogy elotte megismernetek egy kicsit?

Csak szeretnem tudni, mert nekem ez olyannak tunik, hogy azert mond ilyeneket, hogy megcsak veletlenul se jojjek en ossze vele.

2012. aug. 28. 20:37
 1/7 ASOT ***** válasza:

akkor vinnék olyan nőt nyaralni magammal akit nem is ismerek igazán ha szerencsétlen undorító sötét ember lennék sosem kellenék senkinek viszont milliárdos lennék és kéne egy cicababa h ne egyedül menjek nyaralni.

amúgy NEM! :)

szerintem meg csak féltékenységi rohama van és magának akarja a pasit. amit leírtál és ha az mind igaz akkor csak henceg meg a szája jár.

2012. aug. 28. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Komolyan én a helyedben megpróbálnám minél jobban elkerülni ezt a hülye pitsát. Amúgy lehet hogy elvinné valamelyik csávó, mert szexelni akar vele, de ez nem tesz semmit.

Én már csak azért se jönnék össze vele, a legjobb ha nem törődsz semmivel amit mond, minél látványosabban annál jobb, hogy érezze milyen jelentéktelen kis rianc. Aztán máskor meg ne avasd be ezekbe a dolgokba, kivétel persze ha valamiért nagyon beszélni akarnál vele.

2012. aug. 28. 20:41
 3/7 ASOT ***** válasza:

a 2. jól mondja kerüld amennyire tudod.

De ha rám hallgatsz akkor azt a pasit is elkerülöd és leteszel róla mert h ő sem teljesen 100-as az is tuti.

2012. aug. 28. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Elég életszerűtlen, de vannak meglepetések. Egy normális férfi nem visz el így nőt, hacsak egyértelműen jelzést nem kap a nőtől arra, hogy ha elviszi, akkor kinn mindent megkap. Lehet, hogy éppen a nyaralást szánja az ismerkedésre. Ha egy nő így elmegy, az valószínűleg nem a szüzességéről híres. Egyébként miért nem hagyod a kolléganődet a francba, minek mondasz el neki bármit az életedből?
2012. aug. 28. 20:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek, en is igy gondoltam, csak tudni akartam ferfiak velemenyet is.

Amugy a pasi mar nem erdekel. Csak valahogyan mulattat az egesz, hogy mennyire probal a kolleganom nem "lemaradni" tolem, es mennyire probal a lelkembe gazolni.

Es a not mostanaban mar hagyom a fenebe, csak meg kellett tanulnom nem annyira naivnak lenni.

2012. aug. 28. 20:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Én elvinnék, csak nem jönnek.
2012. aug. 28. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha a gyerekek nem jönnek akkor igen, mert akkor sanszos h egy jó bulizós kúrós hétvége lesz, aztán ha nem jön be a csaj akkor olaj.

Amúgy meg a nők egy része sajnos ilyen kavaró jellemtelen.

Ha le akarod állítani akkor barátilag kell megközelíteni mert ő is csak ember, szóból ért és a pozitív közeledés nem valószínű hogy ne találna megértésre. Szóval mondd neki miközben határozottan a szemébe nézel hogy szerinted ő nem elégedett a dolgaival és ezért mondja mindig ezeket, de neked semmi kedved versenyezni mert meg vagy róla győződve hogy az ilyen villogások nélkül ő is egy kapós és jó nő és te is, és ha segítség kell akkor szívesen segítesz és el is fogadod majd mert szerinted ő sokmindenben előrébb jár mint te.

Szóval kicsit hízelgően kicsit barátilag de közeledni kell tisztelettel és még akár jó barátnők is lehettek.

27F

2012. aug. 29. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!