Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az taszító lányok ha magas vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom ,hogy elvileg az jó ha egy fiú magas, meg szélles a válla de én 193 centi vagyok, és most nagyon tetszik egy lány aki olyan 160-170 lehet és ha beszélek vele mindig olyan nagy ormótlannak érzem magam mellette. Vagy ezt csak én képzelem be? Le kéne mondanom róla és magasabb lányt keresni? ( ezt nem akarom)2012. aug. 28. 10:27
1/11 anonim válasza:
jaj, ne már, én 160-170cm között, ennyi volt az exem, mint te, épp, h vonzó :)
2/11 anonim válasza:
Nekem egyik haverom 192cm,én 165cm vagyok.Totál hülyén nézhetünk ki egymás mellett.De minket ez nem zavar.
18/L
3/11 anonim válasza:
De jó neked, hogy 193 cm vagy! Szívesen lennék annyi a 184-5 cm-em helyett.
19/F
4/11 anonim válasza:
Dehogy taszító:)
Sok lány szereti az ilyen magas fiúkat.
5/11 anonim válasza:
nyugi, általában szeretjük a magas srácokat. :) Sőt, ha egy alacsonyabb (te írtad 160-170 centis) lánnyal vagy, érzi, hogy megvéded, ha kell, nem kell félnie. :) Ami nagy előny a lányoknál. 17L Am adhatnál pár centit.:D
6/11 anonim válasza:
Én örülnék egy ilyen magas pasinak... :)
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a biztató válaszokat!:) Remélem ő is így gondolja...
2012. aug. 28. 11:35
8/11 anonim válasza:
Apunak a barátnője vagy a derekáig ért. Furán néztek ki, de őket nem zavarta.
9/11 anonim válasza:
Ne ormótlannak érezd magad, inkább rá tekints úgy, mint egy törékeny kis szépségre.:)
Legyél te a nagy és erős lovag, aki megvédi, ne pedig a türhő óriás :D
10/11 A kérdező kommentje:
okés:D
2012. aug. 28. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!