Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyakcsókolgatásnál hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyakcsókolgatásnál hogyan használjam a nyelvemet?

Figyelt kérdés
Köszi előre is! Üdv! CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT!
2012. aug. 28. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:
mint csókolózásnál ! Erogén zóna a nyak, nagyon be tudnak indulni tőle a fiúk és a lányok is egyaránt, nem lesz gond, majd bele jössz hidd el :)
2012. aug. 28. 09:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Én főleg attól indulok be ha a lány a nyelve hegyével simogatja végig, a lényeg (szerintem) hogy sok nyelv legyen benne, tuti befutó leszel;)
2012. aug. 28. 09:12
 3/8 A kérdező kommentje:
16/F vagyok, az érdekelne, hogy a lányoknak hogyan csókoljam meg. Használjam a nyelvemet, vagy ne?
2012. aug. 28. 09:30
 4/8 Nándi 13 válasza:
Nálam az a problem hogy a párom a nyakánál "csikis".
2012. aug. 28. 09:31
 5/8 anonim válasza:
Egy kicsi harapdálás is jöhet szerintem élvezni fogja mert az én párom ezt csinálja és odáig vagyok érte:)
2012. aug. 28. 09:44
 6/8 anonim ***** válasza:
első vagyok és lány , én pl imádom, ha használja nyelvét, sőt használja is a nyelvét a srác ... de figyeld a reakcióját a csajnak ... előbb csak puszilgasd, aztán használd a nyelved is közben ...
2012. aug. 28. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:
En lany vagyok, es ugy szoktam csinalni hogy elkezdem puszilgatni,csokolgatni, nehol mar vegignyalom es dobok ra utana puszit, harapdalok..:))) Ahogy nekem esne jol pedig nagyjabol ugyanez csak több harapdalassal, mert a sima nyakpuszilgatas engem nem indít be kulonoskepp, inkabb a hatamnal vagy a combomnal grrrrr:P
2012. aug. 28. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Először mondjuk adj az arcára egy finom hosszú puszit,majd menj lentebb a nyakára finoman simítsd a haját hátra vagy a föle mögé,lágyan simítsd meg az arcát,majd térj a füléhez vagyis a fül előtti kis részre az arccsontoz ott sóhajts egyet és oda is egy finom puszi majd térj át a nyakára először csak egy rövid puszira majd másodszorra hosszon lágyan hagyd ott a szád és egy nagyon picit érintsd meg a nyelved hegyével a nyakát és egy kicsit de tényleg alig észrevehetően szívd meg,és félreértés ne essék nem azt mondom h szívd ki a nyakát,remélem érted és innentől minél hosszabban folytasd ahogy egy aranyos idézet is mondja:

"Meg tudod állni,

ne cuppantsd el a puszit:

akkor tovább tart!"

/Fodor Ákos/

Közben persze figyeld a lány reakcióit is.Nekem ez eszméletlenül bejött

Szerintem jobb ha előtte kicsit "begerjeszted","előkésíted" és nem egyből letámadod a nyakát:)

remélem tudtam segíteni

17/l

2012. aug. 28. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!