Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyikkel lennétek szívesebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikkel lennétek szívesebben fiúk?

Figyelt kérdés

Itt van három lány. Melyiket választanátok közülük?

Egyeske: Barna, göndör, hosszú hajú, világoskék szemű (nagy szemek, hosszú szempilla), vékony. Normális arc (nincs pattanás). Fogszabályzós. Harsány, szeret olvasni (klasszikust és mai irodalmat egyaránt), mély hangja van (nem pasisan mély, hanem erotikusan). Nagyon szereti az állatokat. Romantikus fajta, "szerelmes a szerelembe". Nincs testvére, jó tanuló. Szűz, pasija nem volt még.

Ketteske: Barna hajú, zöldeskékesszürkés szemű lány. Tipikus homokóra alakja van, combja vastagabb. Szép arca van és nincs pattanása. Szeret beszélni. Nem kamaszos, lehet vele beszélni. (koravén xd, najó, nem). Szeret olvasni (klasszikus, krimi). Nagyon őszinte. Jó tanuló. Szűz, nem volt még komoly kapcsolata.

Hármaska: Alacsony, szőke, derékig érő haja van. Vékony. Sokat beszél, szeret olvasni, imádja az állatokat. Átlagos tanuló. Saját bevallása szerint szabálytalan a fogsora. Kitartó, ha saját véleményének megóvásáról van szó. Szűz, nem volt még fiú az életében.

16 évesek.:)

2012. aug. 27. 22:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Az első kettő valamelyikével.
2012. aug. 27. 22:38
 12/24 anonim ***** válasza:

(3. válaszoló vagyok)

Azért mert a barna hajúak jönnek be és nekem tetszik ha egy lány fogszabályzós mert szerintem jól áll nekik:) De így utólag a Kettest választanám de úgy hogy hozzátenném a fogszabályzót:)

16F

13/24 A kérdező kommentje:
Egyes és hármas nagyon hasonlóan gondolkodnak. Mindketten nagyon romantikusak.:))
 14/24 anonim ***** válasza:
Azért a 3. mert szőke hosszú haj és bejönnek a csámpás fogak :)
 15/24 anonim ***** válasza:
2.
2012. aug. 27. 22:39
 16/24 anonim ***** válasza:
1
2012. aug. 27. 22:40
 17/24 anonim ***** válasza:

2es romantikus,homokóra alkat.szűz,és a többi tulajdonság :D

F19

2012. aug. 27. 22:42
 18/24 anonim ***** válasza:
Ennyi infó alapján 2.
2012. aug. 27. 22:43
 19/24 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%

ennyi alapján? 3. esélytelen.

leszögezném: a twilight és az éhezők viadala [meg a többi szemét] nem számít irodalomnak.

1.: not bad bár én nem vagyok kék szem párti na meg a mély [akár erotikus akár kalóz :)] fanatizmus is hiányzik belőlem. persze ettől még több infó után bejövős lehet.

2.: ha az őszinteség alatt azt érted h nem célozgat hanem emberi nyelven is tud beszélni akkor az zsír :)

3.: az isten óvja a királynőt! meg engem is tőle. szőke? majd ha hülye leszek nem alaptalanok a szőke nős viccek hidd el :) alacsony csajjal smárolni.. elég volt 1x nyakmerevítőt hordani nah maradjunk annyiba :D

am mi ez könyvklub? :D

2012. aug. 27. 22:47
 20/24 A kérdező kommentje:
nm csampas a foga! ez csak a sajat hulyesege... :)
2012. aug. 27. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!