Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon valaha találok olyan lányt, akinek nem a magasság, kigyúrtság, vagyoni helyzet, hanem az őszinte érzelmek, a szeretet, szerelem számít?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 17:18
1/7 anonim válasza:
Igen, az már más kérdés, hogy ez a lány lehet, hogy foglalt, vagy nem tetszel meg neki, vagy hiába felel meg kritériumaidnak, neked mégsem jön be...
2/7 anonim válasza:
a kigyúrtság nem számít! Én testépítő vagyok, de eddig nem tapasztaltam volna, hogy előnybe lennék részesítve...
3/7 Lilaturkiz válasza:
en!elajulnek egy ilyen pasitol csak nm nagyon van ilyen:(
4/7 anonim válasza:
Nálam nincs olyan, hogy csak a külsőségek vagy csak a belső értékek...
Először is legyenek meg a testi adottságai, ahogy felsoroltad, és a belső értékei is számítanak ugyanúgy.
5/7 anonim válasza:
Lesz, csak nem fog neked tetszeni.
6/7 anonim válasza:
igen biztosan találsz még olyat de mégis mikor ránéznek egy fiúra nem a belsejét fogják látni hanem hogy hogy néz ki viszont mikor megismer már nem ez fog számítani. :)
7/7 anonim válasza:
Tekintve hogy a lányok 99%-ban a lóvét és az autót nézik,erre nem látok esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!