Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na járjak vagy ne járjak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na járjak vagy ne járjak vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok !Van egy lány aki mellékesen a barátnőm, mindenkinek tetszik sokan akarnak vele kapcsolatot. De a lány egy fiút szeret. Az a fiú meg én utánam kacsingat! Most járjak a fiúval vagy ne? És a barátnőm aki ebbe a szövegbe lány névvel szerepel az vágta ezért a fiúért az erét. Aztán nekem mondd el mindent. És amikor rákérdezett hogy bejön neked? Azt mondtam NEM! És most meg engem is kezdd érdekelni.
2012. aug. 27. 09:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nekem sincsenek ez jó volt xDD

Ebbe most mi a franc volt a leszbí ,? :DD

2012. aug. 27. 09:24
 12/23 anonim ***** válasza:
(utolsó vagyok)én a legjobb barátom volt barátnőjét jegyeztem el és 5 éve járunk.. 2 hónapot jártak és fél évet szenvedett miatta, mikor a barátnőm dobta őt és én vígasztaltam a haveromat. Mikor összejöttünk, már semmit sem érzett iránta, ezért nem volt problémánk ebből soha és jó barátok vagyunk!
2012. aug. 27. 09:25
 13/23 anonim ***** válasza:

Na így már nagyjából érhető, bár azért egy két információ még így sem jött le tisztán. :D De értékelem, hogy abbahagytad a kötözködést, és újra felraktad. :)

Szerintem ha ennyire instabil a barátnőd, akkor hagyd a francba a srácot, mert csak baj lesz belőle. Nem ér meg egy srác annyit, hogy egy barátnőd esetleg őrültséget csináljon. Nem ártana egy idősebbnek elbeszélgetni a lánnyal.

22/L

2012. aug. 27. 09:27
 14/23 anonim ***** válasza:

Járjál kit érdekel a fogykos barátnőd..ilyen hülyét felvágja az erét. -_-"

Hová jut így ez a világ???

2012. aug. 27. 09:28
 15/23 A kérdező kommentje:

Én is úgy érzem tisztázom a sráccal hogy nem nem és nem aztán vagy felfogja vagy nem..

Igen inkább a barátnőm a fontosabb köszönöm mindenkinek..

2012. aug. 27. 09:30
 16/23 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kezecske :)
2012. aug. 27. 09:31
 17/23 anonim ***** válasza:
ne járj vele. de nem is értem, ez hogy lehet kérdés, ha a barátőőd..
2012. aug. 27. 09:41
 18/23 A kérdező kommentje:
Ok.
2012. aug. 27. 09:42
 19/23 anonim ***** válasza:

Remélem nekem soha nem lesz olyan barátnőm mint Te!!!

Hogy fordulhat meg egyáltalán ilyen a fejedben!?? Legjobb barátnőkkel nem csinálunk ilyet!!

Keress magadnak mást! Többet ér egy fiú, aki lehet csak meg akar...? Szégyelld magad, hogy egyáltalán megfordult ilyen a fejedben!!!!

Nyugodtan lepontozhatsz, de ez az igazság!!! :)

2012. aug. 27. 09:59
 20/23 A kérdező kommentje:

Igen tudom..

De kérdés az kérdés nem pontozlak de ez az igazság..

Igen megfogom mondani a fiúnak hogy felejtsen el.....

Nekem már.. nem is kell de egy picit érzek iránta valamit..

De nem sokat. Azon kívűl nagyon sokan akarnak..

De nekem van otthon dolgom is.. Szóval ezt megértheted !

ÉS igen nem tenném meg velle főleg nem most !

2012. aug. 27. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!