Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na járjak vagy ne járjak vele?
Nekem sincsenek ez jó volt xDD
Ebbe most mi a franc volt a leszbí ,? :DD
Na így már nagyjából érhető, bár azért egy két információ még így sem jött le tisztán. :D De értékelem, hogy abbahagytad a kötözködést, és újra felraktad. :)
Szerintem ha ennyire instabil a barátnőd, akkor hagyd a francba a srácot, mert csak baj lesz belőle. Nem ér meg egy srác annyit, hogy egy barátnőd esetleg őrültséget csináljon. Nem ártana egy idősebbnek elbeszélgetni a lánnyal.
22/L
Járjál kit érdekel a fogykos barátnőd..ilyen hülyét felvágja az erét. -_-"
Hová jut így ez a világ???
Én is úgy érzem tisztázom a sráccal hogy nem nem és nem aztán vagy felfogja vagy nem..
Igen inkább a barátnőm a fontosabb köszönöm mindenkinek..
Remélem nekem soha nem lesz olyan barátnőm mint Te!!!
Hogy fordulhat meg egyáltalán ilyen a fejedben!?? Legjobb barátnőkkel nem csinálunk ilyet!!
Keress magadnak mást! Többet ér egy fiú, aki lehet csak meg akar...? Szégyelld magad, hogy egyáltalán megfordult ilyen a fejedben!!!!
Nyugodtan lepontozhatsz, de ez az igazság!!! :)
Igen tudom..
De kérdés az kérdés nem pontozlak de ez az igazság..
Igen megfogom mondani a fiúnak hogy felejtsen el.....
Nekem már.. nem is kell de egy picit érzek iránta valamit..
De nem sokat. Azon kívűl nagyon sokan akarnak..
De nekem van otthon dolgom is.. Szóval ezt megértheted !
ÉS igen nem tenném meg velle főleg nem most !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!