Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na járjak vagy ne járjak vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok !Van egy lány aki mellékesen a barátnőm, mindenkinek tetszik sokan akarnak vele kapcsolatot. De a lány egy fiút szeret. Az a fiú meg én utánam kacsingat! Most járjak a fiúval vagy ne? És a barátnőm aki ebbe a szövegbe lány névvel szerepel az vágta ezért a fiúért az erét. Aztán nekem mondd el mindent. És amikor rákérdezett hogy bejön neked? Azt mondtam NEM! És most meg engem is kezdd érdekelni.2012. aug. 27. 09:13
1/23 anonim válasza:
Mivan? Te most fiu vagy vagy lany??
2/23 A kérdező kommentje:
Lány.
2012. aug. 27. 09:16
3/23 anonim válasza:
Jjjaa eeertem. Bocsesz. Nem tudom. Az bantana a baratnodet :/
4/23 A kérdező kommentje:
Hát igen..
De azért nekem is kell kapcsolat..
2012. aug. 27. 09:17
5/23 A kérdező kommentje:
Korod ?? Miért te nem estél ezeken túl ?
2012. aug. 27. 09:18
6/23 anonim válasza:
Így már kicsit érthetőbb, bár még ezen is volna mit csiszolni!:)
Ha a lány nagyon jó barátod, akkor nem biztos, hogy megéri felrúgni egy baráti kapcsolatot egy srácért.
Beszélj vele erről, hogy neked mégis tetszik a srác, és nézd meg, hogyan reagál...
Amúgy ha a srác annyira odáig van érted, és te is érte..akkor ha a barátnőd elfogadná ezt, járhatnál vele.
De ezt neked kell érezni!
7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek !
Hát én úgy érzem jó lenne vele járni meg minden csak hát mégis a barátnőm !
2012. aug. 27. 09:20
8/23 anonim válasza:
ha fontos a barátnőd, akkor keress más fiút!22f
9/23 A kérdező kommentje:
Hát még jó hogy fontos. Már kisbaba korunk óta barátnők vagyunk.
2012. aug. 27. 09:22
10/23 anonim válasza:
azt kérdezed te nem estél ezeken túl?
hát nem mindenkinek vannak leszbi hajlamai.. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!