Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Bejön nektek, ha sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Bejön nektek, ha sok csicskám van? (legalább tíz)

Figyelt kérdés
Sokan csicskulnak nekem, a személyiségemből fakadóan. Ez bejön nektek? Életkort is.
2012. aug. 26. 23:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

19 Miért r. c ha mondjuk tizenéves kiscsaj és beleszeret egy zűrösebb pár évvel öregebb amolyan gazfickófélibe.

Csak simán hülye de nem ribi.

Nyilván lesz eredménye úgymond.

Azért hallani ilyen libákról is akiknek kell az ilyen huligánféle.Nézzétek meg Kulcsár Edinát. Szerintem a normális tintanyaló típusból nem választott még csak ilyen narciszokat bár nem ismerem a múltját. Sose értettem az ilyeneket amúgy direkt keresik a bajt egész életükbe. Mert ha megunnák akkoe már fejlődőképesek lennének de nem ezeknek szülögetnek,hogy a gyerekek is szivjanak. Én sajnálom őket bár azonisulni nem tudnék a remek ízlésükkel!

2024. ápr. 24. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!