Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek fog hívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fog hívni?

Figyelt kérdés

Tegnap randiztam egy fiúval, és vacsora közbe ezszembe jutott valami vicces dolog, onrétan rámjött az öt perc és elkezdtem röhögni meg fullákolni, félrenyeltem az ételt is ott fulladoztam majd ráköptem véletlenül az ételt...ezután hazaszaladtam....szerintetek fog hívni??

ilyen még nem történt velem, csak ez...

18L

2012. aug. 26. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért maradhattál volna...:D De őszintén szólva nem tudom. Ha én lennék a helyében hívnálak, könnyen túl tudok lépni az ilyesmin (sajnos néha nekem is elcsöppen a nyálam, bár még ilyen jellegű gondom nem volt belőle:/).

18/F

2012. aug. 26. 22:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Fúú az érdekes.. és csak úgy elszaladtál?

Hát ha előtte, minden tökéletesen rendben volt és tetszettél neki, akkor lehet, hogy megpróbálja, de ha nem keltetted fel eléggé az érdeklődését, akkor nem hiszem. Meglátjuk. Ne aggodalmaskodj ezen.

3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem neked kellene elnézést kérned tőle, hogy csak úgy ott hagytad...
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez aranyos :D én hívnálak a helyében, bár azt én sem értem, miért kellett elszaladni.
2012. aug. 26. 23:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Előbbivel egyet értek. + kezdeményezd te a kövi társalgást,esetleg hívd meg egy engesztelő kajálásra,ha bejön a srác. Aztán majd már le tudod venni,h bejössz-e neki.
2012. aug. 26. 23:00
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat:)

hát mert nagyon elszégyeltem magam, de ezek után hogy otthagytam mindenki előtt csupa nyálas csirkedarabkásan, nemtudom eljönne e velem.... remélem....megírjam ide hogy mit mond majd holnap??? mam ár nem zaklatom...

2012. aug. 26. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!