Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, , ha a pasitok egy komoly nyári és nagyon izzadtságos kinti meló után koszosak és büdösen akar magáévá tenni titeket, akkor mit reagáltok? Beadjátok a derekatokat vagy csakis kizárólag zuhanyzás után
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 16:05
11/15 anonim válasza:
Belökdösném a zuhany alá a büdös állatot.
12/15 anonim válasza:
Hát ez gusztustalan!
És fordítva?!
Pasik, ki szeretné az izzadt hónaljú és puncijú nőt? A nem közvetlen előtte megizzadtat, hanem ami a nap folyamán izzadt meg, és a bőrön a bacik elkezdik alaposan szagosítani a testet...És a puncit is...
13/15 A kérdező kommentje:
Egyejszakas kaland elott is szoktatok tusolni, mar akinek volt mar benne része, vagy egymas estek izgatták is a sok tancolas utan?
2012. aug. 26. 16:40
14/15 A kérdező kommentje:
Jav: egymásnak estek.
2012. aug. 26. 16:41
15/15 szamóca.. válasza:
hát azért nem tudom, én nem lököm el magamtól a párom smárolás ügyben ha előtte hagymát evett... lehet én vagyok az igénytelen meg a paraszt, de nem zavar. persze, jobb hagymaszag nélkül, de nem tartom kizáró oknak.
a koszosság meg... erre csak annyit tudok mondani, hogy ha megdugni van ereje (ergo nem halálosan fáradt azért), akkor nem nagyon hiszem, hogy ellenkezne egy közös izgató zuhanyzás ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!