Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit tennétek, ha a lányok egy része lerondázna, míg a másik része helyesnek tartana?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy a nekem tetsző lányoknak nem jöttem be, de a számomra nem vonzóaknak igen. Szóval most legyek olyannal, akihez testileg nem vonzódom, de más választásom nem lévén erőszakoljam magam egy ilyen kapcsolatba vagy maradjak egyedül és szenvedjek szex nélkül és szeretet nélkül?

2012. aug. 25. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kimennék Afganisztánba és kecskéket tenyésztenék.
2012. aug. 25. 22:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, de velem is így van, van aki azt mondja hogy szép vagyok, van aki szerint meg csúnya... Ez ízlés kérdése, mindenkinek más jön be. Én pl. megőrülök a kék szemekért, van akinek a zöld az ideálja, van, akinek a barna. Aki igazán hozzád való, azzal úgyis megtaláljátok egymást.:)
2012. aug. 26. 00:11
 13/14 A kérdező kommentje:

ma 00:11

A zöldeskékhez mit szólsz? :D

2012. aug. 26. 01:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Teljesem jó.:D
2012. aug. 26. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!