Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyük emlékezetessé ezt a napot?
Figyelt kérdés
A barátommal, nem rég vagyunk együtt, és holnap egy egész napot együtt leszünk :) szerintetek hova menjünk? mit csináljunk? :)
Kééérlek mellőzzétek a hülye válaszokat! előre köszönöm! :")
2012. aug. 25. 18:49
1/6 anonim válasza:
Ha nem rég vagytok együtt akkor szerintem mennyetek el sétálni valamilyen szép helyre így legalább többet megtudhattok egymásról utána egy kellemes vacsi + filmezés
2/6 ASOT válasza:
passz...azért 40°C-ban kihagynám a városnézést mert hőgutát kaptok.
Menjetek el egy tóhoz vízhez folyóhoz, vigyetek sok folyadékot, vagy ha van egy kis pénzetek esetleg egy kis dunai hajókázás....
Korán reggel meg kezdhettek egy kis paintballal.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi :) várom még az ötleteket! :D
2012. aug. 25. 18:54
5/6 anonim válasza:
piknik valami tó közelében?!?!el birom képzelni és szerintem tökéletes!!:)) vigyetek szúnyogriasztót:D majd írd meg,hogy hova mentetek végül
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :DD szerintem végül tó közelébe megyünk :$
2012. aug. 26. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!