Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randim lenne a barátommal de ő már rögtön smárolni és tapizni akar énpedig erre még nem vagyok felkészülve mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 18:03
1/14 anonim válasza:
Elmondod neki hogy mik a határok..
3/14 anonim válasza:
Mond neki hogy nem akarod elsietni, meg kell hogy értse.
Én is ráfáztam egy lánnyal, hasonló helyzetben :/
17/F
4/14 Mókusgyilkos válasza:
mi van a csirkékkel nem vágom.
beszélj vele aztán kalap kabát.
5/14 anonim válasza:
Először megbeszélitek h jártok aztán randiztok ?:D ezt nem forditva szokás ?:D
Amúgy van szád, gondolom ki is tudod nyitni nem vagy korlátolt vagy ilyesmi. Ha tapizik v smárolni akar akkor szépen elhúzódsz és megmondod neki hogy te ezt még nem szeretnéd.Thats All...
6/14 anonim válasza:
Hogy lehet már a barátod, ha még most lenne az első randi???
Nálam ez fordítva szokott lenni. Viszont legyél határozott és mondd meg neki, hogy te még erre nem vagy felkészülve, nem akarod.
7/14 anonim válasza:
közlöd vele h te meg szereted az első randin ha tökönrughatod a pasit :D
8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget de azt elfelejtettem mondani hogy a leendő barátom nagyon erőszakos és ha ő ezt eldöntötte az ügy lesz és kész de én ezt pont nem akarom
2012. aug. 25. 18:40
9/14 anonim válasza:
nah megint 1 csaj aki az erőszakos pasikat izélgeti... -.-
10/14 anonim válasza:
Miért kell neked egy vadbarom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!