Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyenek a telt lányok akik tetszenek?
mutatnátok képet olyan alakú nem vékony, de nem is dagi lányokról akik tetszenek alakra?
én úgymond "dagi" vagyok, de nem szeretnék vékony lenni teljesen, kis popsit és mellet hagyni..most vagyok 80kg, 162cm
kb olyan 20kg t kéne fogynom..
azta kur.va, akkor nem vagy egy vékony darab :/
anyám 3 gyereket szült, köztük én is, és anyám 164 cm 80kg, szóval ő magasabb is és 3 gyereket szült, gondolom te még nem nagyon szültél gyereket, csak sokat zabáltál, és hát az a helyzet h minimum 20-kg-t kell lefogynod h vmi alakod legyen, a magasságod az jó szerintem, de a nekem megfelelő csaj az nem lehet 17-centi feletti, és nem lehet 60kg-től több
tudom hogy dagi vagyok, de ettől meg nem kéne bunkó módon viselkedni.
pajzsmirigy betegségem van, ez miatt hízok
Ostobák vagytok.
Teljesen változó, hogy egy-egy emberek hogyan oszlik meg a felesleges. A kérdező természetesen nem sovány, de nem feltétlenül szétfolyt, ez butaság.
Én azt ajánlom, hogy kezdj el sportolni, így éhezés nélkül szépen alakul a tested. Egyél rendesen, de figyelj oda, hogy ne túl sokat, és ne zsíros, cukros élelmiszereket.
23/N
sziaa. Figyelj,ne érezd úgy hogy mindenféleképpen lekell fogynod... mert nem kell.
sok a hüly.e ember,azt szeretik,ha valakihez hozzáérnek és csontot fognak meg :D
Én pont ugyanolyan vagyok méretekre mint te,egy kis eltéréssel,és döglenek értem a fiúk ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!