Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek milyenek a telt lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyenek a telt lányok akik tetszenek?

Figyelt kérdés

mutatnátok képet olyan alakú nem vékony, de nem is dagi lányokról akik tetszenek alakra?

én úgymond "dagi" vagyok, de nem szeretnék vékony lenni teljesen, kis popsit és mellet hagyni..most vagyok 80kg, 162cm

kb olyan 20kg t kéne fogynom..

2012. aug. 25. 14:50
 1/9 Mókusgyilkos ***** válasza:
a 60 kg az ma már nem vékony ?:D bár az is igaz h vagy 162cm passz ált. én az olyan csajokat nézem meg / szemelem ki magamnak akikkel kb 1 magas vagyok nem szeretek le guggolni a smaciért :D
2012. aug. 25. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

azta kur.va, akkor nem vagy egy vékony darab :/

anyám 3 gyereket szült, köztük én is, és anyám 164 cm 80kg, szóval ő magasabb is és 3 gyereket szült, gondolom te még nem nagyon szültél gyereket, csak sokat zabáltál, és hát az a helyzet h minimum 20-kg-t kell lefogynod h vmi alakod legyen, a magasságod az jó szerintem, de a nekem megfelelő csaj az nem lehet 17-centi feletti, és nem lehet 60kg-től több

2012. aug. 25. 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Teltek nem tetszenek
2012. aug. 25. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:
hát bocsi, de te nemhogy nem dagi nemvagy, hanem már kõzeledsz a tulsulyhoz ha csak nem az a 80kg az izom. esetleeg küldj képet priwibe. am énse vok pálcika alkat..170cm 63kg
2012. aug. 25. 15:07
 5/9 A kérdező kommentje:

tudom hogy dagi vagyok, de ettől meg nem kéne bunkó módon viselkedni.

pajzsmirigy betegségem van, ez miatt hízok

2012. aug. 25. 15:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Ostobák vagytok.

Teljesen változó, hogy egy-egy emberek hogyan oszlik meg a felesleges. A kérdező természetesen nem sovány, de nem feltétlenül szétfolyt, ez butaság.

Én azt ajánlom, hogy kezdj el sportolni, így éhezés nélkül szépen alakul a tested. Egyél rendesen, de figyelj oda, hogy ne túl sokat, és ne zsíros, cukros élelmiszereket.

23/N

2012. aug. 25. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szép alakod lehet, nekem szimpatikusak a méreteid
2012. aug. 25. 15:28
 8/9 anonim válasza:
ugyanilyen paraméterekkel rendelkeztem nyár eleján még mint te, de azóta sikerült 12 kilót leadnom:)
2012. aug. 26. 21:08
 9/9 anonim ***** válasza:

sziaa. Figyelj,ne érezd úgy hogy mindenféleképpen lekell fogynod... mert nem kell.

sok a hüly.e ember,azt szeretik,ha valakihez hozzáérnek és csontot fognak meg :D

Én pont ugyanolyan vagyok méretekre mint te,egy kis eltéréssel,és döglenek értem a fiúk ;D

2013. dec. 30. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!