Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A "talán" egy csajtól igent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "talán" egy csajtól igent jelent, vagy nemet?

Figyelt kérdés
MA találkoztam egy lánnyal,akit látásból és néhány beszélgetésből ismerek.De amikor sürübben találkoztunk,akkor volt nőm,így nem foglalkoztam vele,de most nincs,és megkérdeztem,hogy lenne-e kedve velem randizni,és kaptam egy "talán,majd meglátom" Ez mit jelenthet?
2012. aug. 25. 11:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Így is nemet jelent...
2012. aug. 25. 12:58
 12/18 anonim ***** válasza:
2012. aug. 25. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:

a talán az az h ellettél téve tartalékba

ezek utan nem éri meg probalkozni:D

2012. aug. 25. 14:10
 14/18 A kérdező kommentje:
A ló helyett jó a szamár is módszer nem megy nálam,ha ez a helyzet,akkor párszor megdugom,oszt kész,ha nem,akkor normális csajnak jó lesz.Normális esetben egy normális csaj kéne,de nem akad,csak ribancok...Ez a lány sem tökéletes,kicsit túlsúlyos,de nem vészes.
2012. aug. 25. 14:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez nemet jelent, én pont így voltam nem is túl rég, de azóta leépítettem a dolgot....
2012. aug. 25. 18:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Á,már tárgytalan a dolog,jehovás a csaj,és csak akkor szexel,amikor házas.Annyira azért nem kell.
2012. aug. 25. 21:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem akart visszautasítani, de nem tudja. Most nem volt benned semmi ami megfogta volna. Bár te vagy a pancser mert nem a szavakban van a válasz hanem abban ahogy mondja!

27F

2012. aug. 25. 21:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez függ a hangsúlytól,szövegkörnyezettől,korotoktól,az eddigi kapcsolatoktól ,az ópium piaci árától és az IMF-től is.

Ennek a kiderítése komoly kutatómunkát igényel. Az ősi szanszkrit kultúra nyomában kell eredned ők birtokában voltak eme tudásnak és leigázásuk előtt egy köcsög belsejébe rejtették e fontos információt . A régészeti forrásokat és a korábbi kutatók tapasztalatait felhasználva egy expedíciós szervezel elveszett szent templomuk maradványához. Ha megtaláltad a romot a közepefelé az köcsögöt is megtalálod. A szanszkritok egy kódba tömörítették ezt a bölcsességed hogy csak az arra érdemes személy fejhesse ezt meg.

A "rejtvényt" részletes elemzésnek vetheted alá és egy sokváltozós egyenlettel kiszámolhatod,az eredmény statisztikailag igazolhatod és egy olvasottabb újságban ki is adhatod.

Vagy megkérdezed a lánytól hogy nála ez mit jelent.

2012. aug. 25. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!