Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "talán" egy csajtól igent jelent, vagy nemet?
Figyelt kérdés
MA találkoztam egy lánnyal,akit látásból és néhány beszélgetésből ismerek.De amikor sürübben találkoztunk,akkor volt nőm,így nem foglalkoztam vele,de most nincs,és megkérdeztem,hogy lenne-e kedve velem randizni,és kaptam egy "talán,majd meglátom" Ez mit jelenthet?2012. aug. 25. 11:56
1/18 anonim válasza:
Ez egy erős, határozott nemet jelent :(
2/18 anonim válasza:
nàlam ez a ne haragudj, de nem:)
3/18 anonim válasza:
Ez egyértelműbb nem, mint a nem.
4/18 A kérdező kommentje:
De közben meg smsezget velem...Miért nem lehet egyszerűen igent,vagy nemet,vagy nemtudomot mondani?
2012. aug. 25. 12:02
5/18 Mókusgyilkos válasza:
mert a nem tudom mivel jobb mint a talán ?:D:D LOGIKA FTW!
a talán az nemet jelent a nőknél. ahogy a semmi valamit. és a nem vagyok pénzéhes ribanc! a "de azért megadnád a számla számod?" mondatot takarja :) [na jó az utolsó nem feltétlenül igaz.]
6/18 anonim válasza:
talán = nem
lehet = nem
nem = nem,igen
semmi = valami
valami = semmi
nincs = van
van = van, nincs
ne keresd benne a logikát, mert nincs!
7/18 anonim válasza:
Mókusgyilkos, a számlaszám akkor kell, ha utalni szeretnénk rá :D De ettől függetlenül igaz!
8/18 anonim válasza:
Nálam a talán pont igent jelent :) amikor a barátom megkérdezte tőlem hogy járnék-e vele talánt mondtam,mert nem mertem kimondani az igent,pedig nagyon akartam.azóta is együtt vagyunk
9/18 A kérdező kommentje:
Most kiderült,rá kérdeztem:Meg akar ismerni szerelmi szempontból,mielőtt bármit biztosra mondana.A többi majd kiderül...
2012. aug. 25. 12:50
10/18 anonim válasza:
Nálam is a talán az igent jelent.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!