Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, akinek fontosak az emberi értékek, pl. az igaz szeretet, megbecsülés, stb?
A mesékben, az álmaidban, barátom, ott vannak még.
egy sokat csalódott srác
Nekem fontos volt. Aztán 16 évesen rájöttem, hogy a srácoknak az őzikeszemű,szeszélyes és sekélyes nők kellenek. Nem azok, akik olyan igazi társra vágynak, akik megértik és elfogadják őket az érzelmeikkel és a mindennapos apróságaikkal együtt, néha smink nélkül cserébe a megbecsülésért, a feltétel nélküli szeretetért. Most pedig, közel a húszhoz, viszonylag fiatalon már én is az anyagi hátteret és a jó kiállást keresem. A férfiideálom, aki mellett emberi értékeket képviselhetnék, akit igazán tudnék szeretni, marad, ami volt. Ábránd.
De amint lesz itt egy is, lány, vagy akár fiú, aki azt mondja, hogy ő őszintén hiszi, hogy az emberi értékek -ha persze ő is azt nevezi annak, amit én- igenis fontosak, hogy nem csak csalódást hoznak, hogy nem csak ostoba illúziók ebben az agyonfertőzött világban, hanem boldogságot és megértést teremtenek, akkor, nos akkor elmolyosodok, mert vannak még naiv emberek, akik lehetnek még igazán szerelmesek és igazán boldogok.
Egy sokat csalódott lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!