Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esti sportal (futásal) Lehet Pasizni?
Szóval járok le esténként futni (kutyával).
És mindig össze futok más futó emberekkel , Nah és az elöbb figyeltem meg hogy milyen helyes fiúk futnak ere felé ;P
Mivel mindig 21:00kor indulok le olyankor már elég sötétvan hogy lehet felkelteni egy fiú érdeklődését ???
Mert mindig a szemembe néznek a fiúk mikor elfutunk egymás mellet . ( Nah persze meg meg bámulják hogy mekora kutyám van :D )
Várom az ötleteket , tippeket .
18/L
Ha mindig azonos időpontban futsz, akkor egy idő után ismerősökkel fogsz találkozni. Ha már harmadszor is fut veled szembe, akkor már felismeritek egymás. Ráköszönsz és futsz tovább. Pár alkalom után már tudni fogjátok, hogy ki meddig fut és a végén lehet beszélgetni.
Amikor egy helyes lányt láttam futás közben, egy hétig mindig pontosan akkor mentem le. De ők sosem voltam ilyen pontosak. :-)
Hú mennyi jó ötlet :D
Az elesés lenne a legtutibb csak azt elég cikinek tartanám ....
De a versenyzés is nagyon jól hangzik , Csak nem lenne igazságos velem szemben mert itt elég jó felépitésű emberekről beszélünk ...
Még gondolkozok rajtuk :)
De minden ötletet meghalgatok !
Nincsen télapó és nem a nyuszi tojja a tojást. Az élet nem romantikus amerikai vígjáték.
Nem tudsz úgy műesni, hogy hiteles legyen. Amúgy is, mi van, ha elesel? Felállsz és futsz tovább. Ha már percek óta szenvedsz, akkor hívni kell orvost. Béna hazugsággal ne akarj kapcsolatot kezdeni!
Verseny: Nézd meg, hogy van-e óra a futón, mert én pulzusmérős edzésen senkivel nem versenyzek. Futok, bringázok a pulzuszónámban, majd versenyen versenyzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!