Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kellően ismeri a dolgokat az nem ítélkezik ennyire.
Nem minden az aminek elsőre látszik.Több dolgot is lehet több irányból vizsgálni,ha így tennének az emberek jobban eltudnák fogadni a tényeket.
nyugi kérdező, van még olyan fiú aki nem páva és nem a ribikre bukik. Én ismerek egy srácot, izmos, jóképű meg minden, okos, MÉG akár be is mutatnálak neki! Csak nem vagyok kerítő meg nem is hiszem hogy ez lenne a kérdés célja.
Meg hát 27 éves, bár nem tudom te mennyi vagy, ja meg Pesti is ami szerintem te nem vagy ha jól tippelek. DE ennek az egésznek a lényege, hogy nem csak a "pávák" lehetnek "menők", konkrétan volt egy enyhén szólva elég jó barátnője is, tehát valamiért őt választotta egy páva helyett.
Van igazság abban amit mondasz, csak most itt nem arról van szó hogy nekik KELL megfelelni, csak épp ők nekik akarnak, ennyi, ő döntésük. Másképp is lehet "menőnek" lenni ha már úgyis ez a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!