Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ribanc a mai női társada...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ribanc a mai női társadalom többsége?

Figyelt kérdés

2012. aug. 24. 21:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

Aki kellően ismeri a dolgokat az nem ítélkezik ennyire.

Nem minden az aminek elsőre látszik.Több dolgot is lehet több irányból vizsgálni,ha így tennének az emberek jobban eltudnák fogadni a tényeket.

2012. aug. 24. 21:52
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért mert szó szerint ez a divat. Ha holnaptól valamelyik nagyokos kitalálná, hogy a menő a kopasz fej a lányoknál, egy év múlva itt rohangálna a sok miss kojak. Az emberek többsége legyen férfi v nő birka és viszi a csordaszellem.
2012. aug. 24. 22:00
 23/27 anonim ***** válasza:
48%
Nem lehet hogy te egy csúnya lány vagy akire nem buknak a férfiak és ezért leribancozod a szép lányokat (csak igazodok a kérdés minőségéhez). Amúgy meg a kínálat mindig igazodik a kereslethez.
2012. aug. 24. 22:13
 24/27 A kérdező kommentje:
nem egóból és nem is kamuzok,de meglepődnél,hogy h nézek ki..és a másik h ha figyelemmel követted volna az egész témát láthatnád kit tartok én ribancnak ;) (elárulom,köze nincs a szépséghez)
2012. aug. 24. 22:19
 25/27 anonim ***** válasza:
A férfiak és a nők igazából azonos erkölcsi és értelmi színvonalon állnak. A fő különbség köztük csak annyi, hogy a férfiak átlagban magasabbak, erősebbek, és többet esznek.
2012. aug. 24. 22:53
 26/27 anonim ***** válasza:

nyugi kérdező, van még olyan fiú aki nem páva és nem a ribikre bukik. Én ismerek egy srácot, izmos, jóképű meg minden, okos, MÉG akár be is mutatnálak neki! Csak nem vagyok kerítő meg nem is hiszem hogy ez lenne a kérdés célja.

Meg hát 27 éves, bár nem tudom te mennyi vagy, ja meg Pesti is ami szerintem te nem vagy ha jól tippelek. DE ennek az egésznek a lényege, hogy nem csak a "pávák" lehetnek "menők", konkrétan volt egy enyhén szólva elég jó barátnője is, tehát valamiért őt választotta egy páva helyett.

Van igazság abban amit mondasz, csak most itt nem arról van szó hogy nekik KELL megfelelni, csak épp ők nekik akarnak, ennyi, ő döntésük. Másképp is lehet "menőnek" lenni ha már úgyis ez a cél.

2012. aug. 25. 01:33
 27/27 anonim ***** válasza:
ezt meg se hallottam
2012. aug. 25. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!