Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnék a csajoknak a magasságomat félretéve?
168 cm magas, 21 éves srác vagyok.
A női ismerőseim aranyosnak, kedvesnek, és valamelyest humorosnak tartanak. Hűséges vagyok, eddigi 2 párkapcsolataim során soha nem léptem félre. Szeretek romantikázni, sütni, és ha lenne barátnőm, akkor kényeztetném őt.
Nos, a kérdésem az lenne, hogy a méretemet félre téve, a nőket ezek a pozitív tulajdonságaim megtudják-e ragadni?
Igen, barátnak. Ne aranyosnak tartsanak, hanem férfiasnak. És ez független a magasságodtól. Próbálkozz alacsonyabb lányoknál, de ne legyél TÚL romantikus, mert attól menekülünk. 168 cm annyira nem kevés, sok nőnél lehetnek esélyeid, akár még magasabbaknál is. Kisugárzás kérdése.
Olyan nőt keress, aki nem valamilyen tulajdonságodat "félretéve", hanem egészében, önmagadért szeret!
" A nöi ismeröseim aranyosnak, kedvesnek és valamelyest humorosnak tartanak"
Egyszóval Te vagy a homokos legjobb barát.
Öszintén?
Húzd ki a bugyit a seggedböl és tedd férle ezt a ratyi felfogást. Légy humoros, légy laza, de adott helyzetben komoly is és tudd az illemet.
ehh... XD
Köszönöm az eddigi válaszokat, és az utolsó válaszolónak mondanám, hogy nem vagyok homokos. :D
Kell nekem a pina, mint a pia! XD
Te hány kiló vagy?
Engem is aranyosnak tartottak, igaz csak tini lányok, sajnos, pedig már felnőtt vagyok. 165cm magas és 52kg és én elég hülyén érzem magam a testemben, szeretnék hízni, de nagyon nehezen jön fel egy kiló is nálam, olyan gyors az anyagcserém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!