Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajoknak mi az érték a fiún?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak mi az érték a fiún?

Figyelt kérdés
Amikor lányokat hallok csevegni a fiúkról, általában azt hallom, hogy helyes, aranyos, cuki. Ez lenne a csúcs? Egy fiúban nem az jó tulajdonság ha férfias, megbízható, okos?

2012. ápr. 29. 23:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
uhhh... te melyik bolygóról pottyantál ide?
2012. ápr. 29. 23:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A csajoknak ki tudja... A nőknek viszont tényleg az, ha férfias, megbízható, intelligens, humoros, jó szerető egy férfi.
2012. ápr. 29. 23:56
 3/15 anonim ***** válasza:
72%

a második verzió: férfias, megbízható, okos... de legyen humoros :D nekem az alap...

Amúgy a "helyes" még elmegy... De a többit ilyen ízlés ficamos lányok mondanak akik otthon a szobájukban ülve a hercegre vártak míg én a haverokkal lógtam és fára másztam XD így tudom milyennek kell lenni egy férfinak :D

2012. ápr. 29. 23:57
 4/15 A kérdező kommentje:

1-egy olyan bolygóról, ahol a kérdésre nem kérdéssel válaszolnak

2-igazad van, lehet az a baj hogy túl fiatal lányokat ismerek

2012. ápr. 29. 23:58
 5/15 A kérdező kommentje:
Szóval a humor. Ja ez tetszik, gondolom, ne legyen kicsit se sérto.
2012. ápr. 29. 23:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Sértő? XD

Mért ne lehetne szerintem az ilyen poénok jöhetnek simán és is szoktam poénból sértegetni :D

Nem vagyok sértődékeny bármilyen vicc jöhet, szeretek nevetni. Ha meg olyan akkor humorosan visszavágok. Még ízléstelen vicc is jöhet XD

Tényleg nincs jobb mint nevetni és jól érezni magad azzal akivel együtt vagy még ha csak haveri szinten is :D

2012. ápr. 30. 00:04
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha tudnád hogy miken nevettem tegnap össze-vissza XD

az abban aztán volt minden :D

2012. ápr. 30. 00:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Aranyos és jóképű is lehet egy fiú/férfi egyszerre:)
2012. ápr. 30. 00:26
 9/15 anonim ***** válasza:
a burkus király
2012. ápr. 30. 01:06
 10/15 anonim ***** válasza:
A Rolex.
2012. ápr. 30. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!