Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség, nem tudok csókolózni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, nem tudok csókolózni?! XD

Figyelt kérdés

Ez valahogy nem jó,most vagy én nem tudok csokolózni vagy ő nemtud!Mit is kell csinálni a nyelveddel ha átdugod a szájába?A csokólózást egyáltalán nem élvezem,ja és nem érzem azt a fura érzést hogy hú de jóóó!!

15/L

2009. júl. 25. 00:23
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
leírni nemtudjuk, majd spontán jön magától
2009. júl. 25. 00:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Eleinte én is így voltam vele. Hát..mit is kell csinálni? Azt ott érzed. Jah, és az élvezet hiánya lehet amiatt van, mert nem szereted azt, akivel smacizol.
2009. júl. 25. 01:11
 3/7 anonim ***** válasza:
a csókolózás léynege hogy a két nyelv egymást maszírozza :D ha félénk vagy akkor először csak szájrapuszit adj aztán nyald végig a szájaszélét utána hagyd hogy ő csinálja tovább és belefogtok jönni =) ^^
2009. júl. 25. 02:53
 4/7 A kérdező kommentje:
volt már szájra puszi meg csokis!Csak nem élveztem !Lehet hogy azért mert nem szeretem az illetöt??
2009. júl. 25. 12:26
 5/7 anonim válasza:

Nem véletlen az én barátnőm vagy? :S

De a csókkal kapcsolatban ha nem érzel semmit azt mond meg neki! Hátha lehet még változtatni (a teknikán). Ha nem változik akkor nem szereted csak tetszik, van ilyen, de akkor semmi értelme mert utána csak nehezebb!

2009. júl. 25. 17:23
 6/7 anonim válasza:

a csókot nem lehet elrontani!

majd a barátod vagy barátnőd vezeti!

2009. júl. 25. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
valaki nem szereti a smárolást, inkább csak a sima csókot szereti, de a szerelem ill vonzalom hiánya is okozhatja a rossz érzést, v pl azt ha az 1ik fél nincs rá felkészülve rá, ha nem spontán esett + az első csók... és nem vártátok + az alkalmas időpontot, de az is lehet, h csak görcsöltök... lazuljatok el és szeressétek 1mást....
2009. júl. 25. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!