Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednék normális, jó humorral rendelkező fiúkkal, hol ralálok ilyet?
Figyelt kérdés
A kérdés adott:)2012. aug. 23. 23:39
31/41 A kérdező kommentje:
akinek van humora az nem tudom apám iszonyatosan jó humorral rendelkezik,de 100-as ,de van,hogy nem bír magával és csak a fejemet fogom. szerintem ez emberfüggő! te ,hogy vélekedsz erről?
2012. aug. 24. 01:34
32/41 anonim válasza:
Nekem úgy érzem van humorérzékem, hogy minek tartom magam, az lényegtelen, hogy mások nem tartanak 100-asnak, az meg egy dolog. :) Nálunk a munkahelyen senki nem 100-as, de öröm is bejárni oda dolgozni. (már ha nem te vagy aznap a préda :P) A humornak nagy jelentősége van, de tudni kell, hol a határ. Van, amiből lehet viccet csinálni, és van, amiből nem. A határ nagyon közel van egymáshoz, és megbotlani a senki földjén meglehet. Fel kell ismerni, ha megbotlasz, és jobban bemérni a határvonalat az adott személynél. Azt hiszem a végére már belezavarodtam abba, amit mondani akartam, bár nem biztos! :)
33/41 A kérdező kommentje:
:) sajnos van aminél nem tudom hol a határ illetve valahol tudom,de nem vagyok képes felfogni ,sajnos szoktam viccelődni olyannal amivel nem kéne , nem szívesen teszem ,de abban a pillanatban amikor azzal a bizonyos dologgal hülyéskedem nem tudom,hogy nem kéne ,csak utána jövök rá , sajnos! Hány éves vagy ha lehet tudni?:)
2012. aug. 24. 01:46
34/41 anonim válasza:
Teljesen mindegy egyébként hol a határ, egyszer úgyis beletrappolsz valakinek az országába. :)
Én válaszoltam az első kérdésedre, előtte neked kell erre a kérdésre válaszolnod. :P Ha nem nagy nyilvánosság előtt, akkor az én nyilvánosságom előtt. :)
35/41 A kérdező kommentje:
Ez így nem fer!! Én kérdeztem válaszolnod kell! Ha te kérdezed én is válaszolok ha te sem akarod minden gyk olvasó tudtára adni korodat akkor privátban írd le ott én is szívesen leírom , de itt nem lenne meglepi a többiek számára!:)
2012. aug. 24. 02:01
36/41 anonim válasza:
Én is kérdeztem, tehát akkor hogy is van ez?:) Vigyázz, mert ellened fordítom a szavaidat:P De tessék, fejet hajtok, mert valóban te kérdezted először. :) 25 éve taposom eme világ talaját, igen, csernobili katasztrófa közelébe volt a születésemnek.
37/41 A kérdező kommentje:
Húha! Azthiszem titkolnám még pár évig!! Nagy gond lenne ?:)
2012. aug. 24. 02:08
38/41 anonim válasza:
Nem szép dolog kitérni a válasz elől, valld meg bűnödet akkor csak nekem. :)
39/41 A kérdező kommentje:
Interneten bármit írhat magáról az ember...
Na jó akkor én kopogás nélkül be is térek hozzád. Nem tudom neked van bármihez is kedved ebben hőségben?? :)
2012. aug. 24. 14:03
40/41 A kérdező kommentje:
Félre értettük egymást:) a kérdésem akkor érthetően rakom fel , miújság?
2012. aug. 24. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!