Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednék normális, jó humorral rendelkező fiúkkal,
hol ralálok ilyet?
21/41 A kérdező kommentje:
Igaz, nem gondolok bele semmit , vagy még is ,de nem kéne ! szóval a bowling számodra csak hobbi?:)
Nekem ez már nem csak hobbi, nem tudok meglenni nélküle, csak sajnos volt ez a baleset, így nem tudtam folytatni a játékot. Akivel pedig versenyeken akartunk indulni, ennek hallatán továbbállt. Hát szerinted szép volt tőle?:)
2012. aug. 24. 00:59
23/41 A kérdező kommentje:
Nem igazán :/ be kéne bizonyítani neki,hogy nem változtál semmit attól a balesettől sőt sokkal profibb lettél és bumm betenni neki ! leverni és huhuu!:)
Neki nem jöttek be a bal kezes dobásaim, ezért kell megtanulnom, csak miután ő elment, így esélytelen. Simán taroltam minden egyes dobássommal, egy bábú sem maradt fenn, ő ujjongott minden egyes alkalommal, de ami elmúlt, az elmúlt. :(
2012. aug. 24. 01:06
25/41 A kérdező kommentje:
Hát nagyon sajnálom, ha profi lennék szívesen segítenék,de nem konyítok ehhez , na jó barátokkal jártam el régen ,talán háromszor ,nem mondanám,hogy béna voltam sőt...de inkább a szerencsére fognám az egészet!:)
Megmutatom, hogy kell rendesen játszani, neked csak be kell segíteni az elején, hogy menjen. :)
2012. aug. 24. 01:14
27/41 A kérdező kommentje:
Nem szívesen mondok igent így ismeretlenben , sajnálom!:)
De biztos vagyok abban,hogy a körülötted lévő emberkék szívesen segítenének, barátok,családtagok ..vagy hasonlók:)
Ejj, ez a mai világ, hát nincs az emberekben segítőkészség?:P Barátaim nem szeretnek ilyenekkel szórakozni, nekik csak a célba lövés jön be.
Ismerkednél, tehát ismeretlenből szeretnél ismerőst produkálni. Rossz kifogás, hogy ismeretlen lennék, mert már ismerkedünk. :)
2012. aug. 24. 01:22
29/41 A kérdező kommentje:
Ismerkedünk, még az se mondható,hogy egy órája szóval ..talán ha 2 hete vagy inkább egy hónapja ismerkednénk akkor igent mondanék!:) Tudsz várni addig vagy van a közeljövőben egy fontos verseny?:D
A versenyszellem már nem él úgy bennem, mint régebben, viszont az ismerkedés, akkor is ismerkedés, ha egy órája tart. Ha további időfüggvényt vesszük figyelembe, az már lehet nem csak ismerkedés lesz. :) Ha az első hozzászólásra visszavezetem az ismerkedési témát, akkor elbizonytalanodok, hogy az ismerkedés, az ismerkedés, vagy ismerkedés.
Na akkor vonjuk le a konzekvenciát ebből. Akinek van humora, az 100-as, vagy sem?:)
2012. aug. 24. 01:31
Kapcsolódó kérdések: