Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor keresett fel, mikor már barátnője lett?
Megismerkedtem egy sráccal, közös ismerősök révén egy buliban, ahol sokat beszélgettünk, táncoltunk, ilyesmi, de semmi sem történt flörtölésen kívül. Facebook-on dumáltunk és meghívott közös fagyizásra. El is mentünk, nagyon kellemes volt, nevetgéltünk, abszolút megvolt a harmónia közöttünk és a végén megcsókolt.
Pár napra rá újra találkoztunk, de nagyobb haveri társaságban. Akkor elmondta, hogy ő sem kihasználni nem akart, sem hasonlók, nagyon kedvel és tetszem neki, ezért nem fog hazudni arról, hogy már alakulóban van valami egy másik lánnyal.
Két hónap telt el és nem kerestük egymást, nem sértődtem meg, vagy ilyesmi, csak vettem az adást, hogy lekoptatott. Csak ezután mondták közös ismerőseink, hogy összejött valakivel (gondolom A bizonyos lánnyal), aki kb. az ország másik felében jár egyetemre. Mostanáig nem nagyon foglalkoztatott a téma, hanem tegnap felhívott és újra találkozni akart, mert sokat gondolt rám.
Szerintetek csak játszik velem, vagy komolyan gondolja, vagy csak talonban tart?
Én 18/L, ő 23/F
Te jó leszel neki, amíg nincs itthon a csaj.
Szerintem mondd meg neki, hogy nem akarsz kavarni és te komolyan gondolod vele a dolgot abban az esetben, ha szakít a csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!