Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkereső oldalakon miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalakon miért mindig csak a "nagydarab" csajok találnak meg?

Figyelt kérdés
Bocsi ha bárkit is megsértek, de csak a saját véleményemet írom le...nekem nagyon visszataszító egy számomra kissé kövérebb,molettebb csaj látványa,egyszerűen még a gondolat is rossz hogy valaha ilyen barátnőm legyen. Keresgélek én pár társkereső oldalon, de 10ből kb 8-9 érdeklődő mindig csak ezek a lányok. Nem tudok rájönni hogy ennek mi oka lehet. Nyilván én most magamra nem mondom h jóképű vagy ronda vagyok. Engem úgy kell elképzelni hogy 25 vagyok,177cm,72kg és elég sok tetoválásom van. Megbántani nem akarom őket,de sokszor azt sem tudom hogy mi a francot írjak most vissza nekik. Ez az egész egy nagy rejtély, bunkó meg nem leszek hogy visszakérdezek hogy vajon mit is látnak bennem ami ennyire vonzó lehet.
2012. aug. 23. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a hasonló jellemű embereknek hasonló az ízlésük is.
2012. aug. 23. 17:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Tényleg lehet hogy az a jó szó hogy "kétségbeesett",mert hát valóban nemtudom elképzelni hogy bármilyen hatalmas sikerük lehet e téren. Mondjuk legalább elmondhatják hogy megpróbálták:) Viszont akiknek én írok,azok közt nagyon kevés a normális csaj. Ezt úgyértem hogy kevés olyan van aki nemcsak a látszólagos dolgokra megy. Nem akarok általánosítani, de a legtöbbnek hatalmas elvárásai vannak. Nekem nincsen luxus lakásom,kocsim,sok pénzem, csak egy egyszerű ember vagyok,inkább élnék szegényen és tudjak szeretni valakit...dehát a mai világban....Na mindegy kicsit elkalandoztam. Visszatérve ahogy valaki írta itt...lehet hogy pont ők látják meg bennem az "embert"...csak hát sajnos nekem nem esnek látókörbe.
2012. aug. 23. 18:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Netes társkeresőn a legtöbb ember ezt úgy oldja meg, hogy nem válaszol és kész.

Én próbálkoztam már így a társkereséssel, így ismertem meg a párom. (Nem azért, mert csúnyák vagyunk, csak mindketten olyan időbeosztásban dolgozunk - bár szerencsére egyformán - , hogy nehezen megy a személyes párkeresés.) Én is azt tapasztalta, hogy 10-ből nyolc-kilenc srác ugyanolyan típusú, iskolázatlan, ostoba, nyers, szexéhes idióta volt, aki rámtalált. Szóval lehet ebben valami, hogy az ember egy stílusú embereket vonz be. Ezek szerint te a ducibb lányokat.

Nálam is volt egy ideig dilemma, hogy attól, hogy valakivel nem tudok olyan jól elbeszélgetni, nem olyan intelligens, ahogy én azt elképzeltem, találkozzak-e vele, adjak-e a dolognak egy esélyt. Aztán végül úgy döntöttem, hogy nem érdemes megalkudni, mert annak nem lesz jó vége.

Neked is csak ezt tudom tanácsolni.

24/N

2012. aug. 23. 18:03
 14/16 Skydive ***** válasza:
Szerinted miért? Azért mert az ilyen oldalakra regizők többsége (10ből 8-9??) nem modellalkat. Vannak szép, és értelmes lányok is gondolom társkeresőkön, de jobban jársz, ha inkább élőben ismerkedsz.
2012. aug. 23. 18:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert átlagosan nézel ki. Az átlagos külsejű srácok csak a ronda lányoknak kellenek. Az átlagos és afeletti lányok csak a jó pasiknak írnak, a ronda srácok pedig nem kellenek senkinek.
2012. aug. 23. 18:14
 16/16 anonim válasza:
Melyik oldalra regisztráltál?
2012. aug. 28. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!