Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon miért mindig csak a "nagydarab" csajok találnak meg?
Figyelt kérdés
Bocsi ha bárkit is megsértek, de csak a saját véleményemet írom le...nekem nagyon visszataszító egy számomra kissé kövérebb,molettebb csaj látványa,egyszerűen még a gondolat is rossz hogy valaha ilyen barátnőm legyen. Keresgélek én pár társkereső oldalon, de 10ből kb 8-9 érdeklődő mindig csak ezek a lányok. Nem tudok rájönni hogy ennek mi oka lehet. Nyilván én most magamra nem mondom h jóképű vagy ronda vagyok. Engem úgy kell elképzelni hogy 25 vagyok,177cm,72kg és elég sok tetoválásom van. Megbántani nem akarom őket,de sokszor azt sem tudom hogy mi a francot írjak most vissza nekik. Ez az egész egy nagy rejtély, bunkó meg nem leszek hogy visszakérdezek hogy vajon mit is látnak bennem ami ennyire vonzó lehet.2012. aug. 23. 17:42
1/16 anonim válasza:
az esetük vagy.Nem a neten kell ismerkedni,és nem lesz ilyen gondod
3/16 anonim válasza:
Nem csak olyanok vannak fenn!
Am. keresgélj te is ne csak azt várd, hogy valaki rád írjon!
18/L
4/16 anonim válasza:
na jó, tudom egyáltalán nem vagyok vicces
figyelj, szerintem ezek azok a csajok, akiknél jóformán senki nem próbálkozik, akkor majd ők ennél is, annál is
honnan tudod, h más pasiknak nem írogatnak-e, csak neked?
a szép nőknek meg nem kell a férfi után futni, nekem ez a véleményem
5/16 A kérdező kommentje:
De hogy ennyire feltűnően csak nekik,és ennyinek?:S Nem csak a neten szoktam lógni, ez előfordul a mindennapjaimban is...csak ott egyszerűen csak nem veszek tudomást róluk,kerülöm az ilyen szitukat.
2012. aug. 23. 17:48
6/16 anonim válasza:
Azért mert a netes társkeresőket csak a kétségbeesett emberek használják, azok akiknek simán már nem megy (hangsúlyozom: SZERINTEM)
7/16 anonim válasza:
ez a netes ismrkedés,én szlovákiai vagyok,de nagyrészt kulfoldrol írtak nekem,de abba is hagytam,értelmesebb a személyes ismerkedés
8/16 anonim válasza:
Mea culpa, egy értelmes férfi!! Sokszorozd magad, mert komolyan mondom, ritka ilyenröl hallani! érülök, hogy te még tudod, mit jelent a szép!! Szerintem làtjàk amugy hogy kedves avyg, vagy vmi jo tulajdonsàgot, ha azt megtalàljàk, tapadnak, mindegy, hogy az illetö kapcsolatban van e (a legtöbbnek)
9/16 anonim válasza:
szerintem pusztán csak annyi jön le nekik, hogy kevésbé gáz nálad próbálkozni, mert visszautasítod, akkor se leszel bunkó, és legalább egy kedves visszautasítás erejéig foglalkozott velük egy pasas
biztos volt már csajod, feltételez, szóval ne legyél kishitű, ne vonj le messzemenő következtetéseket ebből magadra vonatkozóan
10/16 anonim válasza:
fúú, engem meg élőben találnak be mindig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!