Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nehéz manapság rendes pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz manapság rendes pasit találni?

Figyelt kérdés
A rendes alatt azt értem, hogy visszafogott: nem iszik, legfeljebb mértékkel, nem dohányzik, megbecsüli a párját, nem csak a szex kell neki, megbízható, hűséges, figyelmes. Ti is azt tapasztaljátok, hogy marha nehéz ilyen pasira bukkanni a 18-24 éves korosztályban?

2012. aug. 22. 22:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nos én hasonló vagyok, csak az italozás és a korosztály nem stimmel. Nem vagyok alkoholista, de baráti társaságban lemegy a pia. Nem vagyok szinte sosem berúgva, de józan sem vagyok...:)
2012. aug. 22. 22:45
 2/14 anonim ***** válasza:
én viszont bele illek ebbe a leírásba :o
2012. aug. 22. 22:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Jézusom, ez a korosztály még nem erről szól. Vegyétek figyelembe, hogy a fiúk néhány évvel később kezdenek el "élni" így később is "nyugszanak" le. Lehet, hogy 24 évesen már rendesek lennénk, de mivel egy 15 éves lánynak is már 18-19 éves hapsi kell kénytelen vagyunk eddig várni, utána meg elvárnátok, hogy rögtön örök hűséget is fogadjunk, mikor a mai lányok több pasit fogyasztanak el egy évben mint cipőt.
2012. aug. 22. 22:47
 4/14 anonim ***** válasza:
ez én vagyok :D inni csak akkor iszok ha buli van és akkor sem hányásig. pont 18 vagyok
2012. aug. 22. 22:47
 5/14 poiu ***** válasza:
Ezek a tulajdonságok a kapcsolatban alakulnak. Aki ma iszákos, lehet antialkoholista 10 év múlva, aki ma nem iszik, lehet 5 év műlva alkoholista (sajna, ez a gyakoribb).
2012. aug. 22. 22:48
 6/14 Fülünyúl ***** válasza:
100%

Vannak ilyen pasik, csak a lányok többsége pont nem veszi észre őket, vagy épp nem az esetük, vagy nem cicafiú szépségűek, vagy esetleg nincsenek milliárdjaik. Magyarul sok nő pont azért szalasztja el a rendes pasikat, mert a túl nagy igényeik és álomképeik miatt olyan pasit is elhajtanak, vagy egyszerűen keresztülnéznek rajta, aki ilyen amúgy, csak ők lusták megismerni.

Amúgy minden korosztályban vannak, nem csak a 18-24-ben, sőt, a 30 körülieknek már a feje lágya is be van nőve, igazi férfiak. Nem lehetetlen megtalálni őket, csak esélyt kell adni, hogy megismerd őket. Általában nem ők mennek oda leszólítani a lányokat ismerkedésre alkalmas helyen, hanem az öntelt bájgúnárok, ezért lehet apró tanács, de ilyen helyen nyisd ki a szemed és figyelj. És ha látsz egy rendesnek tűnő pasit egyedül üldögélni, nyugodtan menj oda és szólítsd le te. Ha mást nem, beszélgetsz egy kicsit, nem válsz rögtön a barátnőjévé. Nekem bevált. :)

2012. aug. 22. 22:53
 7/14 anonim ***** válasza:

de szép hozzászólás az előző :)

Ha lehetne lájkolnám ^^

2012. aug. 22. 22:56
 8/14 anonim ***** válasza:

Aki ebbe beleillik az nem jár olyan helyekre ahol ismerkedni lehet.Én is ilyen fiú vagyok,az alkoholt nem bírom a szervezetem miatt,cigizni nem cigizek mert hülyeség szerintem,drogozni se drogozok.Ha el is járok valahova akkor is csak 1-2 jó baráttal,bulizni is holnap megyek életemben először.Barátnőm(legalábbis azt az 1-2 hetes valamit ami volt nem nevezném kapcsolatnak)még eddig nem volt,mert akikkel összejöhettem volna azok hiába néztek ki jól a személyiségüket visszataszítónak találtam.De,hogy őszinte legyek én elég válogatós vagyok,mert ha valaki emberileg nem tetszik akkor felőlem lehet akármilyen szép akkor se fog érdekelni.

21/F

2012. aug. 22. 23:09
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát bizony nehéz! Meg okosat is nehéz találni.
2012. aug. 22. 23:43
 10/14 anonim ***** válasza:
60%
Rám szinte ugyan ezek a jellemzők. De titeket csak a r*hadt szemét k*csögök érdekelnek akik semmibe vesznek titeket. Tudom a jó sosem kell mert a rossz "sokkal" izgalmasabb. A válasz: lehet rendes srácot találni,de nem vesztek észre minket!!!
2012. aug. 22. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!