Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy észrevegyen?
Figyelt kérdés
Egy osztálytársam nagyon tetszik, de sohasem beszélünk és teljesen más körökben mozgunk. Mit csináljak, hogy észrevegyen?2012. aug. 22. 18:45
1/8 anonim válasza:
Fiú,lány,milyen viszonyban vagytok egymással?
4/8 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, ő meg fiú és szinte soha nem beszélünk...
2012. aug. 22. 18:53
5/8 anonim válasza:
ha mondjuk mond valamit a tanár és oda kell menni mindenkinek állj mellé és beszélgessetek arról amit a tanár mondott tuti tipp
hány évesek vagytok
6/8 anonim válasza:
Menj oda hozzá, nem vagy te királynő, hogy kiszolgáljanak. Nem kell mindenre csak várni az életben, mert akkor meghalsz. Csinálj te is valamit ne csak kéresd magad
7/8 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok és ő is.
2012. aug. 22. 19:25
8/8 anonim válasza:
Probalj kezdemenyezni! A mai vilagban, mar tenyleg nem kell megvarnod, hogy a fiu tegye meg az elso lepest. Csak batran, hiszen nincs vesziteni valod! Ha pedig nem jon ossze (ezt majd latni fogod abbol, ahogyan viselkedik veled) akkor sajnos igy jartal, de legalabb jo tapasztalat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!