Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy észrevegyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés
Egy osztálytársam nagyon tetszik, de sohasem beszélünk és teljesen más körökben mozgunk. Mit csináljak, hogy észrevegyen?
2012. aug. 22. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiú,lány,milyen viszonyban vagytok egymással?
2012. aug. 22. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
rúgd fel
2012. aug. 22. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Fiú lány? Hány évesek vagytok?
2012. aug. 22. 18:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, ő meg fiú és szinte soha nem beszélünk...
2012. aug. 22. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:

ha mondjuk mond valamit a tanár és oda kell menni mindenkinek állj mellé és beszélgessetek arról amit a tanár mondott tuti tipp

hány évesek vagytok

2012. aug. 22. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá, nem vagy te királynő, hogy kiszolgáljanak. Nem kell mindenre csak várni az életben, mert akkor meghalsz. Csinálj te is valamit ne csak kéresd magad
2012. aug. 22. 19:13
 7/8 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok és ő is.
2012. aug. 22. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Probalj kezdemenyezni! A mai vilagban, mar tenyleg nem kell megvarnod, hogy a fiu tegye meg az elso lepest. Csak batran, hiszen nincs vesziteni valod! Ha pedig nem jon ossze (ezt majd latni fogod abbol, ahogyan viselkedik veled) akkor sajnos igy jartal, de legalabb jo tapasztalat! ;)
2012. aug. 22. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!