Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden szép lány egy buta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden szép lány egy buta, öntelt, beképzelt, nyafogó, bunkó r. banc?

Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 11:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
5%
igen...
2009. júl. 24. 14:45
 12/20 anonim ***** válasza:
33%

Szép az vok (nem csak az én véleményem szerint),de buta, öntelt, beképzelt, nyafogó r*banc az nem!!!!

Csaknem kitűnő lettem év végén.

5 testvérem mellett nőttem fel=megtanultam osztozni, lemondani a dolgokról( tehát nem vok önző)

Nyafogni nem szoktam( csak a hugaimat lecs*szni, hogy ne hisztizzenek már.

r. sem vok( nem úgy öltözök és nincs minden héten úgy pasim)

Ha beképzelt lennék, akkor meg sztem ennyi év alatt csak szólt volna vki.

tehát nem minden szép lány ilyen, csak akkr, ha nálad a szép lány= plázacica

15/L

2009. júl. 24. 15:53
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsónak:akkor randa vagy
2009. júl. 24. 20:06
 14/20 anonim ***** válasza:
uggyan már ,egy nagyobb településen sok szép lány él ,és nem lehet mind nagyképű r..bi hidd el vannak normális szép lányok is ..de igyekezz hisz a legtöbb már ,,foglalt,,16 évesen érthető ..hisz szép, csinos ,normális ,jószívű ,persze hogy sok hódoló akad ,aztán a bátrabb meg is szerzi ,, miss város vagy faluszépét,,többnyire a lány első kapcsolata ....tehát nem ribi , nem öntelt stb..találj egy szép, de nagyon ,nagyon félénk lányt,az még nem foglalt és nem ribi, ha nem vagy neki ellenszenves ,dobd be magad...meló lesz vele dehát ,ha neked a jó csajok jönnek be megéri ...meghódítani
2009. júl. 24. 21:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem ,lehet valamivel megbántott egy szép lány és minden negatív tulajdonságot "ráfogsz".

Esetleg visszautasított egy szép lány?

2009. júl. 24. 22:51
 16/20 A kérdező kommentje:

Utolsónak!

Volt rá példa, nem is egyszer, azt hittem Róluk, hogy normális lányok és emellett szépek is, de hát ráb.sztam:S

2009. júl. 25. 17:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

én is csini vagyok.... és nem árulom a testem pénzért és nincs egy jó pasi sem....

Minden jóképű pasi bunkó, egoista, riban*, paraszt?????

2009. aug. 1. 19:00
 18/20 anonim ***** válasza:
ez jó :D a rib@nc nem árulja magát pénzért, ő egyszerűen f@szról f@szra jár, kelleti magát, megjátssza magát stb. a kurv@, na ő már árulja magát pénzért. viszont az aranyos hogy a pasikról azt kérdezed hogy mindegyik rib@nc? :D bár van olyan pasi aki felér egy női rib@nccal, csak ugye rájuk nincs jó szó, a nőkre van egy pár jelző, a férfiakra mi is akad?
2009. aug. 6. 22:48
 19/20 anonim válasza:
44%
sok nő nem fogja fel mi az a szépség::: de sok férfi(gyökér kisfiú) se mint te.
2010. febr. 20. 19:36
 20/20 anonim ***** válasza:
45%

Írtam már régebben választ, és érdekes volt visszaolvasni.

tarom az álláspontom h szép vok, meg azt is h amiket te a kérdésben felsoroltál azok közül egyik sem igaz rám, de azért annyit hozzátennék h én sokkal rosszabb vok azoknál a csajoknál, mert én játszok másokkal, magammal, az élettel. Jobban jár mindenki aki nem ismer.

szóval nem minden szép lány olyan , itt vagyok én , aki másmilyen , de vannak biztos normálisak is.

16/L

2010. febr. 20. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!