Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan találhatnék olyan lányt, akinek tényleg nem a külső és a fiú vagyona számít?
nagyon unalmas már ez az általánosítás...ebbe fogtok belebetegedni
ha valakinek soha nem jött össze egy csaj sem ,ha tényleg próbálkozott normális lányoknál is és igenis tett azért hogy legyen valakije és így sem jött össze,akkor ne a lányokat okolják ezért,jó lenne ha magában keresné a hibát
az általánosításhoz én is hozzáteszem, hogy unalmas már. Bár gondolom ez az oldal ugyanilyen lesz 10 év múlva is. Körbe-körbe forog.
Egyik lány barátom, pont ilyen, sőt még esélyem is lett volna nála, igazából néha kicsit szkeptikus voltam efelől de nem tudom miért (biztos túl sokat voltam az oldalon). Most balszerencsésen sikerült jól megbántanom.., de hát úgyis kell egy kis izgalom a kapcsolatokba.
Normálisnak kell lenni, meg azért tenni is valamit, udvarolni, ám illetve nem is c, hanem kedveskedni, meg jó fejnek lenni, VAGY ha preferált, lehet bunkózni is, az is működik valakinél biztos. Szóval most mosoly szünet van, de pont abból a vitából jöttem rá hogy óóó azmeg, nem is gondoltam volna hogy mit érez., majd kibékülünk
Tényleg elég lehangoló ez a sok általánosítgatás.A nők azt írogatják,hogy minden férfi ilyen meg olyan bunkó,meg szemétláda,csak éppen arra nem gondolnak,hogy esetleg nem a bunkó tahóknak kéne esélyt adni.A férfiak meg kezdik,hogy minden nő k*rva(hozzáteszem elég sok van valóban),de azt elfelejtik,hogy ezekkel az általánosításokkal azokra is ráhúzzák a vizes lepedőt akik normálisak.Amúgy valaki itt emlegette az alfa hímeket,jó néhány antropológus úgy tartja,hogy fajunk utolsó alfa híme Dzsingisz kán volt,szóval a nagy alfa hímekről is ennyit.
21/F
"ha valakinek soha nem jött össze egy csaj sem ,ha tényleg próbálkozott normális lányoknál is és igenis tett azért hogy legyen valakije és így sem jött össze,akkor ne a lányokat okolják ezért,jó lenne ha magában keresné a hibát"
Én tudom, h bennem van a hiba: nem nézek ki jól, és nincs sok pénzem.
""ha valakinek soha nem jött össze egy csaj sem ,ha tényleg próbálkozott normális lányoknál is és igenis tett azért hogy legyen valakije és így sem jött össze,akkor ne a lányokat okolják ezért,jó lenne ha magában keresné a hibát"
Én tudom, h bennem van a hiba: nem nézek ki jól, és nincs sok pénzem."
XDXDXDXDXDX uujj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!