Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik fajta pasi jön be nektek jobban a kettő közül?
Az első:
Egy kicsit önbizalomhiányos fiú, nem sportol, nem szokott bulizni. 172 cm magas, 72kg, fekete hajú és barna szemű
A második:
Szeret bulizni a haverokkal, sokat sportol ( kerékpározik ).184 cm magas, 66kg, barna hajú, zöld szemű, de nem néz ki olyan jól mint az első.
Ha kell még infó, akkor irjatok.
és mi a helyzet azokkal akik:
Többnyire önbizalmas, sportol(kerékpár, súlyzó), szeret bulizni a haverokkal,de nincsenek neki (és nem szorakozohelyen), feka haj, kekszem, 170 alatt picivel, 60dkg, és nem tudom hogy néz ki a másik kettő, és azt sem tudom hogy ez az ember hogy néz ki, mert nem tudja eldönteni?
Ennyiből én nem tudok leszűrni semmi különöset, szerintem egy fiú nem csak számokból, és méretekből áll.
Általában a sportoló pasiknak túl nagy arca van (ne vedd magadra kedves kérdező, sajnos én csak beképzelt sportolókról tudok beszámolni, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez rád is vonatkozik) a bulikban sem nagyon találtam még olyan fiút, aki passzolt volna hozzám.
Az önbizalomhiányos pedig nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaki antiszoc (főleg hogy azt írtad, hogy jól néz ki) el tudom képzelni, hogy csak simán nehezen nyílik meg. Ha látok bene valamit, lehet hogy inkább őt próbálnám meg megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!